Foto

CSM Tg. Jiu si BCMU Pitesti au castigat primele doua turnee din CRBM3x3, editia 2020

Echipa CSM Tg. Jiu a castigat, sambata, primul turneu din cadrul Cupei Romaniei 3x3, masculin, in vreme ce al doilea turneu a fost adjudecat, duminica, de echipa BCMU FCA Pitesti. Cele doua grupari au dominat clar ambele turnee gazduite in week-end-ul recent incheiat de Arena de Baschet, prima finala fiind adjudecata de gorjeni, cu scorul de 21-15, iar in cea de-a doua s-au impus argesenii, cu scorul de 21-13. Urmatoarele doua turnee din CRBM3x3 se vor disputa in perioada 22-23 februarie, tot la Arena de Baschet din Bucuresti iar Turneul Final este programat sa se desfasoare in finalul lunii martie.


Arena de Baschet din Capitala a gazduit in week-end-ul recent incheiat primele doua turnee din cadrul Cupei Romaniei 3x3, masculin, editia 2020, la startul competitiei fiind prezente 20 de echipe.
Laurii primului turneu din CRBM3x3 au fost adjudecati, sambata seara, de echipa CSM Tg. Jiu (in formula Adrian Rosu, Andrei Gheorghe, Alexandru Berca si Alin Borsa), care a dispus in ultimul act de gruparea BCMU FCA Pitesti (in formula Szabolcs Santa, Lucian Chirof, Marius Ciotlaus si Mihai Caprarescu), cu scorul de 21-13. In semifinale, CSM Tg. Jiu a trecut la mare lupta de Athletic Neptun Constanta, cu 21-19, in vreme ce BCMU FCA Pitesti a dispus la pas de CSM VSK Csikszereda, cu scorul de 22-7.
Duminica dupa-amiaza, cel de-al doilea turneu a fost castigat BCMU FCA Pitesti, care si-a luat revansa in finala in fata CSM Tg. Jiu, cu scorul de 21-13. In semifinale, BCMU FCA Pitesti a trecut la mare lupta de Athletic Neptun Constanta, cu scorul de 17-14, in vreme ce CSM Tg. Jiu a dispus de Dinamo Stiinta Bucuresti, cu scorul de 21-19.


Rezultatele si clasamentele din Turneul 1 al CRBM3x3 – AICI


Rezultatele si clasamentele din Turneul 2 al CRBM3x3 – AICI


Urmatoarele doua turnee din cadrul CRBM3x3 se vor disputa, in perioada 22-23 februarie, tot la Arena de Baschet din Bucuresti iar Turneul Final este programat sa se desfasoare in finalul lunii martie.

Parteneri