Foto

CSU Fans Magazin a fost declarata cea mai mare revista tiparita din lume!

Fanii baschetului sibian s-au bucurat de unul dintre cele mai frumoase si mai originale ”slam-dunk-uri” din istoria spectaculoasa a galben-albastrilor, dupa ce Asociatia „Al 6-lea Jucator” a reusit sa stabileasca un nou record mondial, decretat oficial de cei de la Guinness World Records, prin crearea celei mai mari reviste din lume! Pentru ca visul sa devina realitate, suporteri ai baschetului din intreaga tara si-au unit fortele, actiunea atragand interesul campionilor din sportul romanesc si din baschetul european!
 
Ziua de 11 mai va ramane in istoria baschetului sibian drept cea in care suporterii CSU au avut una din cele mai mari realizari, aceea de a impresiona lumea sportului international cu un record pentru care au luptat fara oprire timp de cateva luni. Revista “CSU Fans Magazin”, numarul 200, a fost celebrata printr-un numar cu totul special, editia aniversara fiind printata la dimensiuni foarte mari si avand 28 de pagini.
 
„A fost o munca dificila, incununata insa de un sentiment de satisfactie combinat cu bucurie, pe care niciunul din noi nu il va uita cu siguranta. Am fost foarte fericiti atunci cand momentul omologarii recordului a fost sustinut frenetic din tribune si am putut in sfarsit sa respiram usurati. Este o mare realizare, nu doar pentru noi, ci si pentru intreaga scena a baschetului romanesc. Le multumim din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut cu vorbe frumoase, ajutor financiar, autografe… vom purta aceasta amintire cu noi pentru tot restul vietii, cu mandrie, pentru Sibiu si Romania”, a transmis Claudiu Hila, presedintele Asociatiei Al 6-lea jucator.
 
Revista de record mondial are dimensiunile 1,04 m / 1.48 m, asadar o suprafata de 1,54 mp. Proiectul este realizat de Asociatia „Al 6-lea jucator” si are ca dublu scop marcarea numarului aniversar al revistei si strangerea de fonduri pentru realizarea proiectului inscris la Maratonul International Sibiu – statuia regretatului Elemer Tordai.

Ambasador al proiectului a fost Virgil Stanescu, alaturi de care au venit unele din cele mai mari nume din sportul romanesc si international, cu mesaje de sustinere, autografe si multa publicitate pozitiva pentru baschetul sibian si fanii sai. Este vorba in primul rand despre reprezentantii Euroleague Basketball, care au sustinut si felicitat public demersul Sibiului, invitand antrenori si jucatori sa semneze exemplare ale revistei pentru a fi licitate, dar si despre personalitati ale sportului romanesc, precum Octavian Bellu, Cristina Neagu, Mihai Covaliu, Camelia Potec, Gabriela Szabo, Alin Petrache, Flaviu Stoica, Mircea Vulc sau Dan Fleseriu. Dragos Patraru si Alin Savu, baschetbalistul roman selectionat de doua ori in echipa Europei, au scris si ei pentru revista record.

In seara recordului a fost realizat, cu sprijinul Federatiei Romane de Baschet, un studio special, difuzat pe canalul de YouTube "FRB TV", transmisia fiind preluata si redata si pe platformele prosport.ro si sport.ro. Pentru prima data in Romania, judecatorul Guinness World Records, doamna Lucia Sinigagliesi, s-a aratat impresionata de organizarea acestui record, precum si de pasiunea aratata de sibieni pentru baschet si pentru CSU!
„Cea mai mare revista din lume” a fost adusa pe parchetul salii cu ajutorul unui balon de mari dimensiuni, spre admiratia celor 2000 de spectatori si a altor zeci de mii de fani ai baschetului care au urmarit momentul de acasa. Dincolo de spectaculozitatea momentului, s-a dorit prin acest gest ca “CSU Fans Magazin” sa fie dus la inaltime... putin mai aproape de cei care au iubit din suflet acest proiect si care astazi nu mai sunt: regretatii Radu Musoaie si Titi Mitea. Ale caror inimi au batut o viata intreaga pentru galben si albastru, pentru CSU. Acestor oameni unici le este dedicat acest record.


Strangerea de fonduri continua

Pana in acest moment, pentru statuia regretatului Elemer Torday s-au strans 1.500 de Euro, iar procesul continua cu licitarea revistelor de dimensiuni normale, cu autografele unor vedete din Euroliga si ale unor personalitati ale sportului romanesc si mondial. Au mai ramas 12 astfel de reviste, care vor fi scoase la licitatie saptamanal, pe pagina de Facebook a CSU Fans Sibiu.
Totodata, proiectul poate fi sustinut pe site-ul Maratonului International Sibiu, acolo unde pana in acest moment exista promisiunea pentru aproape 6.000 de lei. Puteti sa donati pe linkul urmator: http://maratonsibiu.ro/sportivi-emblematici-ai-sibiului-amenajare-statuie-in-memoriam-elemer-tordai-8875/

Partener principal: Dabo Doner
Sponsori: Pall-Ex Romania, Magnolia Residence, Zacaria, Unimat, Bertrandt, Casa Pariurilor, DHL
Parteneri: Euroleague Basketball, Sport Arena Streetball, Ghost Media, 24secunde.ro, Sport Arena, Print Center, World Wide Print, As Concept.
Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, Tribuna, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu.
Multumim Komma Media pentru imaginile video -  link video: https://fil.email/b7S5RFCc
Multumim tuturor reprezentatilor mass-media care au promovat proiectul!

Parteneri