Foto

Marginean si Stoenescu au prezentat echipamentul delegatiei olimpice a Romaniei

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a prezentat, vineri, in cadrul unui eveniment organizat la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, echipamentul oficial al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu aceasta ocazie, a fost lansat si clipul de promovare - TEAM ROMANIA.

Pe o scena amenajata in aer liber in incinta bazei sportive de la Izvorani, vineri, a avut loc o prezentare inedita a echipamentului oficial al delegatiei olimpice a Romaniei. Astfel, in prezenta presedintelui COSR, Mihai Covaliu, a ministrului Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a ambasadorului Japoniei in Romania, Hitoshi Noda, a unor conducatori de federatii nationale sportive, dar si a reprezentantilor mass-media, au urcat pe scena numerosi sportivi romani calificati la JO de la Tokyo.

Printre “modelele” olimpice s-au aflat si reprezentantele baschetului feminin, Gabriela Marginean si Ancuta Stoenescu, care au urcat pe scena alaturi de gimnastul Marian Dragulescu, scrimera Ana-Maria Popescu, inotatorul Robert Glinta, luptatoarea Alina Vulc, canotorii Ionela si Marius Cozmiuc, Gianina Beleaga etc. Echipamentul oficial al delegatiei olimpice este personalizat cu logo-ul “Team Romania”, acesta fiind imprimat atat pe tricouri si treninguri, precum si pe genti si alte accesorii.

“Astazi ar fi trebuit sa asistam la defilarea sportivilor romani la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Cativa dintre campionii Romaniei au venit, azi, aici la Izvorani, pentru a face o repetitie inainte de a urca pe podiumul olimpic. Astazi au dorit sa imbrace echipamentul olimpic pentru a fi mai aproape de momentul Jocurilor Olimpice”, a declarat presedintele COSR.

Pe de alta parte, inaintea Adunarii Generale ordinare a COSR, sedinta care s-a desfasurat pe stadionul din incinta complexului de la Izvorani, a fost prezentat pe un ecran urias si clipul de promovare – TEAM ROMANIA, care transmite un mesaj de incredere ca impreuna putem depasi aceasta perioada, ca flacara este aprinsa in fiecare, iar speranta lumineaza calea.
Urmareste clipul de promovare AICI

Foto (copyright Sport Pictures)

Parteneri