Foto

Participare record la Scoala de Arbitri de Baschet – promotia mai 2020

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet a lansat in urma cu doua saptamani o mare provocare in contextul pandemiei Covid-19 si a anuntat ca organizeaza, in premiera, cursuri online pentru Scoala de Arbitri de Baschet, prima promotie de oficiali fiind programata sa inceapa sa invete Regulamentul Oficial al Jocului de Baschet incepand din data de 14 mai 2020. Iar initiativa CCAB a avut un impact urias in randul iubitorilor baschetului, si nu numai, pana la data limita de inscriere fiind inregistrati 112 cursanti pentru Scoala de Arbitri de Baschet – promotia mai 2020.



Sunt foarte bucuros de interesul foarte mare manifestat de iubitorii baschetului pentru participarea la proiectul initiat de CCAB, cu ajutorul instructorului national FIBA. La secretariatul CCAB s-au inregistrat pana la data limita 112 cursanti pentru Scoala de Arbitri de Baschet – promotia mai 2020. Tinand cont de conditiile actuale, pentru prima data in istorie, vom realiza aceste cursuri online, cu o participare record. Tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au inscris la cursurile Scolii de Arbitri de Baschet, atat in numele CCAB, cat si al meu personal, si le urez mult succes in viitoarea activitate de arbitri si oficiali de masa”, a declarat presedintele CCAB, Adrian Voinescu.

Deschiderea oficiala a Scolii de Arbitri de Baschet – promotia 2020 este programata pentru data de 14 mai, ora 18:00, iar cursurile se vor desfasura incepand cu data de 18 mai. Cursurile vor fi tinute de 12 lectori cu o experienta vasta in domeniul arbitrajului.

Parteneri