Foto

Romania si-a incheiat parcursul la FIBA Women’s U17 Skills Challenge 2020

Selectionata feminina U17 a Romaniei si-a incheiat parcursul din cadrul turneului final mondial FIBA Women’s U17 Skills Challenge 2020, ocupand locul 4 in cadrul Grupei D, dupa ce a inregistrat trei infrangeri in confruntarile cu Polonia, China si Camerun. In prima zi a intrecerilor mondiale, tricolorele au cedat in fata Camerun, cu 160-140 (vezi AICI), si Poloniei, cu 146-135 (vezi AICI), iar in a doua serie, miercuri, au fost depasite si de China, cu 143-133 (vezi AICI).

Conform sistemului FIBA, selectionatele Romaniei si Camerun au ratat accesul in sferturile de finala, faza in care au avansat din Grupa D nationalele Chinei si Poloniei. (vezi AICI)

Pentru turneul mondial FIBA Women’s U17 Skills Challenge 2020 antrenorii Nedeljko Lazic si Marian Cernea au mizat pe urmatoarele sportive: Alexia VLAD, Alexandra GHEORGHE, Daria BRASOVAN, Alexandra VOICU, Paloma CUCU, Adrienne IOACHIM, Ana IVAN, Irina GHINEA, Mara IFTENE si Alexia DOBA.

Reamintim totodata ca proiectul FIBA a tinut cont de pandemia COVID-19 si a constat intr-un concurs de indemanare inter-tari de la distanta, cu echipe formate din cinci sportive, circuitul tehnic incluzand elemente de pasare, dribling si aruncari.

Un album foto poate fi vizualizat pe pagina de facebook a FRB  - AICI

Parteneri