Foto

Sepsi Arena din Sf. Gheorghe va gazdui FINAL 8 CRBF, sezonul 2022-2023

In aceasta dupa-amiaza a avut loc sedinta online de atribuire a turneului FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, sezonul 2022-2023, precum si tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal al sferturilor de finala, in prezenta tuturor reprezentantilor echipelor participante si a conducerii FRB. In urma unei dispute in doi, licitatia a fost adjudecata de ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, detinatoarea CRBF oferind o suma mai mare decat rivala FCC Baschet UAV Arad, astfel ca turneul final al Cupei Romaniei se va disputa in moderna Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, in perioada 25-27 februarie 2023.

Totodata, dupa desemnarea organizatorului Final 8 CRBF au fost stabilite si meciurile din cadrul sferturilor de finala, tragerea la sorti stabilind urmatorul tablou:

Agronomia Bucuresti - Universitatea Cluj-Napoca
FCC Baschet UAV Arad - Hoya ACS KSE Tg. Secuiesc

ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSM Alexandria
CSTB CSU Olimpia Brasov - BC Sirius Muresul Tg. Mures

Conform programului, sferturile de finala se vor disputa in data de 25 februarie, invingatoarele vor juca a doua zi in cadrul semifinalelor iar finala competitiei va avea loc in data de 27 februarie 2023.

Reamintim ca ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe este detinatoarea trofeului, gruparea pregatita de antrenorul Zoran Mikes cucerind Cupa Romaniei, sezonul 2021-2022 dupa ce s-a impus in finala disputata in Sepsi Arena in fata CSM Satu Mare, cu scorul de 59-53.

Parteneri