Foto

U-BT Cluj-Napoca si CSO Voluntari se confrunta la Ploiesti in Supercupa Romaniei 2022

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti va gazdui, in data de 27 septembrie, cu incepere de la ora 19:00, traditionala disputa Supercupa Romaniei, confruntarea din acest an urmand sa opuna laureatei Ligii Nationale de Baschet Masculin, campiona U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, pe detinatoarea Cupei Romaniei, echipa CSO Voluntari. Astfel, pentru a doua oara consecutiv, cele doua mari rivale se vor confrunta in lupta pentru castigarea Supercupei, dupa ce anul trecut si-au disputat trofeul pus in joc la Tg. Jiu. Biletele de intrare la Supercupa Romaniei 2022 sunt disponibile pe platforma bilete.ro iar intalnirea va fi transmisa in direct de Digi Sport si preluat de Prima Sport.

Ca si in debutul sezonului trecut, traditionala confruntare contand pentru Supercupa Romaniei va opune si in acest an echipele U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSO Voluntari, campioana LNBM, editia 2021-2022, urmand sa se lupte pentru mult ravnitul trofeu cu castigatoarea Cupei Romaniei, editia 2021-2022. Pastrand traditia de a se juca pe un teren neutru, marea confruntare din Supercupa Romaniei 2022 va fi gazduita in data de 27 septembrie, cu incepere de la ora 19:00, de Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti.

Conform deciziei Consiliului Director, in Supercupa Romaniei 2022 se va juca dupa regula cu ”doi sportivi romani (fara limita de varsta) prezenti pe teren pe intreaga durata a meciului”. Totodata, conform regulamentelor specifice, ambele echipe vor avea dreptul de a-si trece in L12 maxim sase sportivi straini. In cazul in care se constata in timpul jocului nerespectarea acestei reguli aprobata de CD, la prima abatere se va acorda greseala tehnica si se va efectua inlocuirea de jucator, iar la a doua abatere se va acorda forfait tehnic.

Biletele pentru Supercupa Romaniei 2022 de la Ploiesti sunt disponibile pe platforma bilete.ro (vezi AICI), pretul unui bilet de intrare fiind de 15 lei.

Ca de fiecare data, marea confruntare din Supercupa Romaniei va fi transmisa si de aceasta data in direct de partenerul Digi Sport si preluata de Prima Sport, astfel ca fanii care nu vor avea posibilitatea de a ajunge in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti vor avea ocazia sa urmareasca ”live” lupta pentru ultimul trofeu din 2022 pus in joc la nivelul competitiilor de seniori.

Parteneri