Foto

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe trece din nou de Galatasaray si obtine calificarea in play-off-ul EuroCup Women!

Detinatoarea eventului national si singura reprezentanta din LNBF in actualul sezon din competiile continentale intercluburi, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, a realizat o performanta notabila in plan european, dupa ce gruparea pregatita de antrenorul Zoran Mikes a reusit sa se impuna, miercuri seara, si in fief-ul celebrei grupari Galatasaray Istanbul, cu scorul de 78-70. Gratie acestei victorii din Turcia, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe isi asigura locul secund din Grupa E a EuroCup Women si implicit calificarea in prima runda din play-off, desi va mai juca in 5 decembrie in fata propriilor suporteri impotriva gruparii suedeze Lulea BBK.


In urma cu mai bine de o luna, singura reprezentanta din LNBF in actualul sezon al EuroCup Women, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, obtinea pe teren propriu o victorie de prestigiu in fata galonatei grupari turce Galatasaray Istanbul, cu scorul de 78-62. Miercuri seara, in penultima runda din Grupa E a competiei continentale intercluburi, cele doua echipe s-au intalnit din nou la Istanbul intr-o partida decisiva pentru calificarea in play-off. La capatul unui joc oarecum echilibrat, dar controlat in mare masura pe tabela de scor de detinatoarea eventului romanesc, gruparea pregatita de antrenorul principal Zoran Mikes a reusit sa obtina o victorie pretioasa, cu scorul de 78-70 (30-23, 13-14, 18-15, 17-18), gratie evolutiei deosebite a cvartetului format din Mandache (17 p, 3x3, 2 pase, 1 cap), Pasic (16 p, 2x3, 8 rec), Givens (15 p, 6 rec, 5 pase, 1 int) si Godri-Parau (13 p, 1x3, 4 rec, 8 pase).

Statistica oficiala a meciului de la Istanbul se gaseste AICI

In urma acestui rezultat, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si-a securizat locul secund din clasamentul Grupei E, asigurandu-si, astfel, si calificarea in prima runda din play-off-ul EuroCup Women, chiar daca in data de 5 decembrie va mai juca in ultima etapa din aceasta faza in fata propriilor suporteri impotriva ultimei clasate, gruparea suedeza Lulea BBK.

Parteneri