Foto

Actualizarea Protocolului medical pentru competitiile in aer liber a fost aprobata de Consiliul Director

Consiliul Director al FRB a aprobat in sedinta video care a avut loc miercuri dupa-amiaza “Protocolul medical pentru organizarea si desfasurarea competitiilor de baschet in aer liber”. Tinand cont de normele legale in vigoare pentru perioada pandemiei COVID-19, Federatia Romana de Baschet va informeaza ca acest Protocol Medical se aplica la toate competitiile de baschet organizate si desfasurate in aer liber.

“Protocolul medical pentru organizarea si desfasurarea competitiilor de baschet in aer liber” poate fi consultat - AICI

Astfel, toti reprezentantii structurilor sportive care s-au inscris si vor participa la Festivalul National de babybaschet si minibaschet, Costinesti 2021, si/sau la Campionatul National U12, Costinesti 2021, trebuie sa parcurga cu atentie prevederile acestui Protocol medical, aceste reguli urmand sa fie aplicate pe durata competitiilor in aer liber organizate sub egida Federatiei Romane de Baschet.

Conditiile si masurile descrise in Protocolul medical au ca scop reducerea la minim a riscului aparitiei infectarii cu COVID-19 in randul participantilor (sportivi, antrenori, membri staff-uri echipe, arbitri, comisari, oficiali de masa, personal administrativ-organizatoric etc), dar si a spectatorilor, la competitiile de baschet organizate si desfasurate in aer liber. Pe de alta parte, deoarece riscul aparitiei infectarii cu COVID-19 nu poate fi eliminat in totalitate, se impune in randul tuturor participantilor un grad ridicat de asumare si de conformare voluntara, dar mai ales de responsabilitate, de la sportivi si membri ai staff-urilor echipelor participante, pana la arbitri, observatori, oficiali, personal administrativ-organizatoric si spectatori.

Reamintim ca, Federatia Romana de Baschet va organiza pe terenurile de baschet din complexul sportiv BTT din Costinesti traditionalele intreceri dedicate celor mai mici baschetbalisti:
28.06 - 03.07 - Festivalul National de BabyBaschet si Festivalul National de BabyBaschet 3x3
05.07 - 10.07 - Festivalul National de MiniBaschet si Festivalul National de MiniBaschet 3x3
12.07 - 17.07 - Campionatul National U12 si Campionatul National U12 3x3  

Conditiile sportive de participare sunt descrise AICI

Parteneri