Foto

Adunarea Generala ordinara a FRB pe 2020 se va desfasura in aer liber!

Federatia Romana de Baschet va informeaza ca Adunarea Generala ordinara pentru anul 2020, convocata de Consiliul Director in data de 13.07.2020, se va desfasura in aer liber. Astfel, tinand cont de prevederile guvernamentale pentru prevenirea si combaterea pandemiei de COVID-19, Federatia Romana de Baschet va organiza sedinta anuala cu reprezentantii structurilor afiliate la FRB in aer liber, pe spatiul verde din gradina sediului propriu, situat in B.dul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucuresti.

Informam pe aceasta cale toti participantii, ca trebuie sa respecte normele impuse pentru combaterea pandemiei de Covid-19 – referitoare la purtarea obligatorie a mastii in spatii inchise (n.n. – daca vor intra in sediul FRB sau in Arena FRB), precum si la respectarea distantarii (scaunele vor fi puse in gradina respectandu-se distanta impusa de normative).

Totodata, pentru a evita o posibila aglomeratie la secretariatul FRB pentru procedura de acreditare, reprezentantii structurilor sportive afiliate, imputerniciti sa participe la Adunarea Generala ordinara pe 2020, sunt rugati sa se inregistreze inca de la sosire, prezentand reprezentantilor FRB: delegatia, semnata si stampilata de conducatorul unitatii pe care o reprezinta, precum si un act de identitate.

Parteneri