Foto

Agro Squad si Rapid s-au impus pe rand in week-end in turneele din circuitul CRBF 3x3

Echipele feminine de baschet 3x3 Agro Squad Bucuresti si Rapid Bucuresti au castigat turneele din circuitul Cupei Romaniei, Baschet Feminin 3x3, disputate in Bucuresti, in week-end-ul recent incheiat. In cadrul Turneului 8, Agro Squad a avut un parcurs fara greseala, impunandu-se in finala in fata echipei Rapid, cu scorul de 12-10, iar in cadrul Turneului 9, a fost randul echipei Rapid Bucuresti sa obtina punctaj maxim, castigand finala in fata Agro Squad, cu scorul de 22-16.


Circuitul Cupa Romaniei, Baschet Feminin 3x3, editia 2019, a programat in week-end-ul recent incheiat, in Bucuresti, meciurile din cadrul Turneelor 8 si 9.

Sambata, in cadrul T8 din CRBF 3x3, echipa Aqro Squad Bucuresti, in formula Anca Sipos, Alexandra Chitanu, Georgiana Plavitu si Mihaela Chelariu, a avut un parcurs fara greseala si a castigat laurii competitiei dupa o finala foarte echilibrata cu “rivala” Rapid Bucuresti, care a jucat in formula Ana Maria Cuatu, Florina Diaconu, Alexandra Lupusavei si Gabriela Vlad. Dupa ce a castigat la pas Grupa A, trecand lejer de CSM Alexandria si CSU Oradea, iar in primele doua meciuri din “KO brackets” a dispus pe rand de ACS KSE Tg. Secuiesc (scor 17-5) si de Phoenix Constanta (scor 21-10), echipa Agro Squad a reusit sa se impuna si in finala, dupa un meci foarte echilibrat, in fata echipei Rapid, cu scorul de 12-10.

Rezultatele si clasamentele din turneul 8 al CRBF 3x3 se gasesc AICI

Duminica, in cadrul T9 din CRBF 3x3, a fost randul echipei Rapid Bucuresti sa obtina punctaj maxim si sa castige laurii competitiei, Alexandra Lupusavei, Florina Diaconu, Pantazi Alexandra si Vlad Gabriela impunandu-se in fata “rivalelor” de la Agro Squad (Anca Sipos, Georgiana Plavitu, Alexandra Chitanu, Mihaela Chelariu), cu scorul de 22-16. A fost ca o revansa a baschetbalistelor din Giulesti, care cedasera sambata in finala in fata Agro Squad. Cu un parcurs fara greseala in Grupa B in fata echipelor CSM Satu Mare si CSM Alexandria, Rapid Bucuresti a continuat sa-si domine adversarele si in fazele meciurilor eliminatorii, trecand pe rand de Phoenix Constanta (scor 21-12) si FCC Baschet Arad (scor 21-11). In ultimul meci al T9, Rapid si-a luat revansa si a dispus in finala de rivala Agro Squad, cu scorul de 22-16.


Rezultatele si clasamentele din turneul 9 al CRBF 3x3 se gasesc AICI

Parteneri