Foto

Componentii selectionatelor TEAM BOBE si TEAM KUTI de la All Star Game LNBM 2019

Federatia Romana de Baschet va informeaza ca a terminat centralizarea voturilor pentru stabilirea componentei celor doua selectionate de baschet masculin, TEAM BOBE si TEAM KUTI, care se vor confrunta in data de 19 aprilie 2019, in Sala Polivalenta “BT Arena” din Cluj-Napoca, in cadrul “ALL STAR GAME LNBM 2019”.

In urma voturilor exprimate de public, de reprezentantii mass-media si de tehnicul FRB, va prezentam mai jos componenta celor doua selectionate care promit sa faca spectacol in “BT Arena” din Cluj-Napoca, cu precizarea ca ponderea stabilirii componentei celor doua selectionate a fost de 30% vot public, 30% vot mass-media si 40% vot tehnic:

 

TEAM BOBE

1. Bogdan “Bobe” NICOLESCU (CSM CSU Oradea)* 

2. Giordan WATSON (CSM CSU Oradea)

3. Darrin DORSEY (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

4. Andrei MANDACHE (Steaua Bucuresti)

5. Kristopher RICHARD (CSM CSU Oradea)

6. Aleksandar RASIC (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

7. Kyndall DYKES (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

8. Muhamed PASALIC (CSM CSU Oradea)**

9. Rolland TOROK (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

10. Dragan ZEKOVIC (CSM CSU Oradea)

11. Jason WASHBURN (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

12. Maxim STURANOVIC (BCMU FC Arges Pitesti)

 

* Bogdan “Bobe” NICOLESCU a fost numit de FRB capitanul echipei TEAM BOBE si nu a fost inclus in baza de votare

** Jucatorul Radu VIRNA (Steaua Bucuresti) este accidentat si a fost inlocuit cu Muhamed PASALIC.

 

Antrenori TEAM BOBE:

Mihai SILVASAN si Cristian ACHIM

 

TEAM KUTI

1. Nandor KUTI (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)*

2. Kevin HARDY (BC CSU Sibiu)

3. Morris CURRY (SCMU Craiova)

4. Dragos DICULESCU (SCM Timisoara)

5. Mirel DRAGOSTE (BC CSU Sibiu)

6. Amedeo CASALE (SCMU Craiova)

7. Sylvanus Porter TROUPE (SCMU Craiova)

8. Monyea PRATT (BC CSU Sibiu)

9. Isaiah PHILMORE (BC CSU Sibiu)

10. Goran GAJOVIC (SCMU Craiova)

11. Ousmane BARRO (Dinamo Stiinta Bucuresti)

12. Christopher COOPER (BC CSU Sibiu)

 

* Nandor KUTI a fost numit de FRB capitanul echipei TEAM KUTI si nu a fost inclus in baza de votare

 

Antrenori TEAM KUTI

Dan FLESERIU si Tudor COSTESCU

Reamintim ca baza de vot a fost alcatuita din 75 de sportivi si 21 de antrenorii principali selectati de catre reprezentantii tuturor echipelor din LNBM in baza algoritmului FRB (n.n. – 6 sportivi de la echipe din Grupa Rosie; 4 sportivi de la echipe din Grupa Galbena; 2 sportivi de la echipe din Grupa Albastra; 1 sportiv de la echipe din Grupa Verde), numele acestora fiind incluse in programul de vot pentru public pana in noaptea zilei de 10 aprilie. Dupa oprirea programului de vot, au fost validate 5478 de voturi exprimate din partea publicului, iar din partea mass-media si-au exprimat preferintele 16 institutii de presa din intreaga tara, printre care s-au numarat DIGI SPORT, DOLCE SPORT, PROSPORT, AGERPRES, NEWS.RO, RADIO TG. MURES, SPORT TOTAL FM, RADIO CLUJ-NAPOCA, 24SECUNDE.RO, TOTALBASCHET.RO, DABASCHET.COM, ERDELY.MA etc.

 

In selectionata TEAM BOBE, sportivii care au adunat cele mai multe voturi din partea publicului au fost Kyndall DYKES (2107 voturi), Jason WASHBURN (1659 voturi), Dragan ZEKOVIC (1581 voturi) si Kristopher RICHARD (1500 voturi), iar in selectionata TEAM KUTI au fost Kevin HARDY (1679 voturi), Mirel DRAGOSTE (1517 voturi), Isaiah Philmore (1395 voturi) si Sylvanus Porter TROUPE (1380 voturi). Preferatii mass-media pentru selectionata TEAM BOBE au fost Kyndall DYKES (16 voturi) si Rolland TOROK (10 voturi), in vreme ce pentru selectionata TEAM KUTI au punctat ca mari favoriti ai presei Kevin HARDY (11 voturi) si Monyea PRATT (10 voturi). La categoria antrenori, cele mai multe voturi din partea publicului pentru TEAM BOBE a adunat Mihai SILVASAN (1153 voturi), iar pentru TEAM KUTI cel mai votat a fost Dan FLESERIU (1676 voturi), iar preferatii mass-media la aceasta categorie au fost pentru TEAM BOBE antrenorul Mihai SILVASAN (8 voturi), iar pentru TEAM KUTI antrenorul Dan FLESERIU (10 voturi).

 

Reamintim faptul ca pentru selectionata TEAM BOBE au fost inclusi in baza de date pentru vot sportivi si antrenori de la echipele U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, BCMU FCA Pitesti, CSO Voluntari, Steaua Bucuresti, Athletic Constanta, CSM Sighetu Marmatiei, CSM 2007 Focsani, CSM VKSC Miercurea Ciuc, CN Aurel Vlaicu Bucuresti si Universitatea Cluj-Napoca, iar pentru selectionata TEAM KUTI au fost inclusi sportivi si antrenori de la echipele BC CSU Sibiu, SCMU Craiova, SCM Timisoara, Dinamo Stiinta Bucuresti, CSM Phoenix CSU Galati, CSM Medias, CSM Tg. Mures, ACS Tg. Jiu, Rapid Bucuresti si Agronomia Bucuresti.

 

Parteneri