Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 19.07.2021

Sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet s-a desfasurat in data de 19.07.2021, in regim de videoconferinta, cu prezenta a 11 membri ai Consiliului Director. In calitate de invitati au participat la sedinta online a Consiliului Director, avocatul Doru Toma si reprezentantul MTS, Anamaria Sintie.

In cadrul sedintei online a Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet s-au luat urmatoarele decizii:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi Regulamentul Specific al Ligii Nationale de Baschet 3x3 (masculin si feminin) si al Campionatului National U18 3x3 (masculin si feminin), editia 2020-2021.

 

2. Se aproba cu unanimitate de voturi ca antrenorii din LNB (masculin si feminin) sa sustina obligatoriu, in perioada 9 august – 17 septembrie 2021, cate doua cursuri online (pe platforma zoom). Cursurile respective sunt considerate ca parte din obligatiile antrenorilor si structurilor sportive participanta din LNB (masculin si feminin) pentru sezonul 2020-2021. Totodata, in cazul in care structurile sportive din LNB isi schimba antrenorii pentru urmatorul sezon, obligatiile de a sustine aceste doua cursuri online revin noilor antrenori.
Colegiul Central al Antrenorilor va anunta in cel mai scurt timp, printr-un anunt pe site-ul FRB, detalii despre organizarea acestor cursuri online pentru perfectionarea antrenorilor.

3. Se aproba cu majoritate de voturi ca antrenorul federal Claudiu Fometescu sa conduca Adunarea Generala ordinara de Alegeri din data de 3 august 2021 din partea FRB, impreuna cu reprezentantul MTS, Anamaria Sintie.

Parteneri