Foto

Meciurile din cadrul Turneelor Finale ale CN U14 sunt transmise in direct pe youtube

Incepand de miercuri si pana duminica, cele mai valoroase reprezentate ale baschetului juvenil romanesc de la categoria de varsta “under 14” se vor confrunta in cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U14, masculin si feminin, editia 2020-2021, urmand sa se lupte pentru titlurile nationale la Sibiu si Tg. Mures. Cluburile care au primit dreptul de organizare din partea FRB vor asigura transmisiile in direct ale tuturor meciurilor, astfel ca fanii baschetului, si nu numai, vor avea ocazia sa urmareasca in direct in acest final de saptamana evolutiile echipelor participante pe Youtube sau Facebook.

La feminin, Turneul Final al CN U14 este gazduit de Sala Sporturilor din Tg. Mures iar meciurile vor putea fi urmarite pe pagina clubului local –AICI

La startul Turneului Final U14, feminin, sunt prezente cele mai in forma opt echipe din actualul sezon, acestea fiind impartite pentru prima faza a competitiei de la Tg. Mures in doua serii, dupa cum urmeaza:
Grupa A – ACS Dan Dacian Bucuresti, Sportul Studentesc Bucuresti, ACS Rookies Oradea si ACS Gladius Tg. Mures
Grupa B – LPS Alba Iulia, Olimpia Bucuresti, Crisul ABCU Oradea si ABC Leii Bucuresti

Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF CN U14 F - AICI


In aceeasi perioada, la masculin, Turneul Final CN U14 se va desfasura in Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu iar meciurile vor putea fi urmarite pe pagina de youtube – AICI

In urma rezultatelor inregistrate in timpul actualului sezon, s-au calificat la Turneul Final al CN U14, masculin, cele mai valoroase opt echipe, care au fost impartite pentru prima faza a intrecerilor de la Sibiu in doua serii, dupa cum urmeaza:
Grupa A – CSS Tg. Jiu, Academia de Baschet Phoenix Galati, ACS Transilvania Brasov si ACS Alpha Sport Team Sibiu
Grupa B – ACS U-BT Cluj-Napoca, ACS Dan Dacian Bucuresti, ABC Laguna Bucuresti si ABC Leii Bucuresti

Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF CN U14 M - AICI

Conform sistemului competitional, ocupantele primelor doua locuri in faza grupelor din ambele competitii vor accede in semifinale iar ultimele meciuri pentru medalii si ocuparea locurilor din clasamentul TF al CN U14, editia 2020-2021, sunt programate sa se dispute duminica, 13.06.2021.

Parteneri