Foto

Participa activ la Jr. NBA Leadership Conference powered by Under Armour in data de 15 mai 2020!

Cea de-a patra editie a "Jr. NBA Leadership Conference powered by Under Armour" va avea loc, in data de 15 mai, si va fi transmisa gratuit in regim de livestreaming de la 19:00 (ora 17:00 BST) pe platformele NBA App, NBA.com si Jr.NBA.com, dar si pe conturile social-media ale NBA si Jr. NBA (Facebook, Twitter si YouTube). Daca doriti sa urmariti evenimentul si sa participati interactiv la videoconferinta - inregistrare AICI

Gazduita si moderata de analistul ESPN, Jay Bilas, castigator al Curt Gowdy Media Award, videoconferinta se va bucura de prezenta unor lectori de renume, prrintre care se vor numara triplul campion NBA, Stephen Curry (Golden State Warriors), analistul ESPN Doris Burke (castigator al Curt Gowdy Media Award), reputatul medic american Vivek Murthy, antrenorul principal al echipei Dallas Mavericks, Rick Carlisle, antrenorul principal al echipei LA Clippers, Doc Rivers, dar si antrenoarea principala a echipei feminine a Universitatii din Carolina de Sud, Dawn Staley.

Conform organizatorilor, trecerea de la un forum privat la un eveniment virtual gratuit a venit ca raspuns la pandemia noului coronavirus, Jr. NBA Leadership Conference urmand sa-i reuneasca pe toti membrii comunitatii baschetbalistice dedicate tinerilor - antrenori, administratori de programe, parteneri, jucatori si parinti. In plus, fanii din intreaga lume se vor putea alatura pentru discutii cu specialisti ai baschetului si cu experti in sanatate publica pe teme legate de starea actuala a sportului juvenil. Vor fi prezentate in deschidere observatiile comisarului NBA, Adam Silver, urmate de conversatii interactive interesante, o sesiune de intrebari&raspunsuri din public, precum si un interviu 1x1 cu Stephen Curry si Doris Burke.

Vicepresedinte NBA si sef al Departamentului de Dezvoltare a Tineretului in cadrul NBA, David Krichavsky, este de parere ca in aceasta perioada generata de pandemie, Jr. NBA Leadership Conference poate aprofunda legatura dintre NBA si WNBA cu antrenorii echipelor de tineret si familiile sportivilor. “Suntem incantati sa convocam specialisti din toate sectoarele sportului si ai sanatatii publice pentru a conduce conversatii semnificative si interactive, pentru a discuta despre cele mai bune metode de antrenamente individuale in dezvoltarea tinerilor, in special in aceasta perioada de incertitudine, si de a raspunde la intrebari venite din partea iubitorilor de baschet din intreaga lume”, a subliniat Krichavsky.


In cadrul videoconferintei, reputatul medic Vivek Murthy va discuta despre modalitatile de promovare a sanatatii fizice si mentale in randul tinerilor in aceasta perioada de distantare, in vreme ce generalul (r) Martin E. Dempsey, presedinte al Consiliului de conducere al Jr.NBA si al USA Basketball, va initia o discutie interactiva despre metodele de conducere in perioade dificile, provocatoare. In plus, va avea loc si o „masa rotunda” cu mai multi antrenori si fosti jucatori, care vor avea ca principal subiect de conversatie modalitatile de sustinere a sportivilor tineri in aceasta perioada si stadiul jocului de baschet.


Videoconferinta se va incheia cu un stagiu virtual de baschet, de 15 minute, cu exercitii demonstrative pe care tinerii sportivi le pot efectua la domiciliu, intr-un spatiu limitat, pentru a ramane activi si pentru a-si dezvolta calitatile individuale intr-un mod sigur si sanatos. Lansat ca raspuns la pandemia noului coronavirus ca parte a NBA Together, programul Jr. NBA at home are un continut interactiv cu o serie de exercitii individuale, in care jucatori din NBA si WNBA ii ajuta pe tinerii baschetbalisti din intreaga lume sa ramana activi si conectati la joc.

Mai multe detalii despre Jr. NBA Leadership Conference powered by Under Armour, dar si despre cum te poti inregistra pentru a participa activ la evenimentul din 15 mai - AICI

Parteneri