Foto

S-au stabilit semifinalistele LNBF, editia 2020-2021

Echipele feminine ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, FCC Baschet UAV Arad si CSTB CSU Olimpia Brasov s-au calificat in semifinalele LNBF, editia 2020-2021, dupa ce s-au impus, cu scorul general de 2-0, in meciurile din prima faza a play-off-ului disputate impotriva gruparilor Agronomia Bucuresti, Universitatea Cluj-Napoca, Phoenix CSU Simona Halep Constanta si CSM Targoviste. Astfel, in continuarea cursei pentru castigarea trofeului LNBF, vom asista incepand de saptamana viitoare la urmatoarele dispute din cadrul semifinalelor: ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSTB CSU Olimpia Brasov si CSM Satu Mare - FCC Baschet UAV Arad. Disputele din semifinale se vor desfasura dupa sistemul “trei victorii din cinci partide”, toate intalnirile urmand sa fie transmise in direct pe pagina oficiala de youtube FRB TV.


Dupa un sezon regular atipic, in care cele 12 echipe inscrise in LNBF, editia 2020-2021, au facut eforturi uriase sa depaseasca in principal “obstacolele” cauzate de pandemia Covid-19, prima faza din play-off s-a derulat fara surprize. Din nefericire, din cauza unor teste cu rezultate pozitive, Phoenix CSU Simona Halep Constanta nu s-a deplasat la Arad si a pierdut dubla cu FCC Baschet UAV Arad la “masa verde”, CCLTO acordand doua forfaituri tehnice. In celelalte dispute din faza inaugurala a play-off-ului, favoritele ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si CSM Satu Mare s-au impus fara probleme, cu scorul general de 2-0, in fata echipelor Agronomia Bucuresti si Universitatea Cluj-Napoca, in vreme ce la Brasov s-a desfasurat singura confruntare echilibrata din aceasta faza, echipa locala CSTB CSU Olimpia primind replica rivalei CSM Targoviste. Dupa doua meciuri tensionante, cu finaluri de infarct, CSTB CSU Olimpia Brasov a reusit sa se impuna cu scorul general de 2-0 si a avansat in careul de asi continuand lupta pentru trofeul LNBF.


Astfel, semifinalele LNBF se vor desfasura dupa urmatorul program, cu precizarea ca se va juca dupa sistemul “trei victorii din cinci partide” (primele doua meciuri la echipa mai bine clasata; urmatoarele doua meciuri la echipa mai slab clasata; ultimul meci, daca este cazul, pe terenul echipei mai bine clasata):
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSTB CSU Olimpia Brasov (21 si 22 aprilie, la Sf. Gheorghe; 26 si 27 aprilie, la Brasov)
CSM Satu Mare – FCC Baschet UAV Arad (21 si 22 aprilie, la Satu Mare; 26 si 27 aprilie, la Arad)

Programul meciurilor pentru locurile 5-8 (se joaca dupa sistemul "doua victorii din trei meciuri"):
CSM Targoviste – Agronomia Bucuresti (21 si 22 aprilie, la Targoviste; 27 aprilie, in Bucuresti, daca este nevoie)
Phoenix CSU Simona Halep Constanta – Universitatea Cluj-Napoca (21 si 22 aprilie, la Constanta; 27 aprilie, la Cluj-Napoca, daca este nevoie)

Toate partidele din faza a doua a play-off-ului LNBF vor fi transmise in direct pe pagina oficiala de youtube FRB TV.


In play-out, ACS KSE Tg. Secuiesc a trecut de CSU Rookies Oradea, cu scorul de 2-0, in vreme ce confruntarea dintre Rapid Bucuresti si CSM Alexandria a fost impinsa in meciul decisiv, dupa ce baschetbalistele pregatite de antrenorul Madalin Piperea au obtinut o victorie mare in Giulesti. In ultimul meci, Rapid s-a impus, in deplasare, cu 64-59, si va juca pentru locurile 9-10, in vreme ce CSM Alexandria va juca pentru locurile 11-12.
Astfel, dupa ce vom afla numele invingatoarei din partida care se va disputa in aceasta seara la Alexandria, programul pentru stabilirea locurilor 9-10 si 11-12 este urmatorul:


ACS KSE Tg. Secuiesc – Rapid Bucuresti (21 si 22 aprilie, la Tg. Secuiesc; 27 aprilie, la Bucuresti, daca este nevoie)
CSM Alexandria – CSU Rookies Oradea (21 si 22 aprilie, la Alexandria; 27 aprilie, la Oradea, daca este nevoie)

Toate partidele din faza a doua a play-out-ului LNBF vor fi transmise in direct pe pagina oficiala de youtube FRB TV.

 

Rezultatele, statisticile si clasamentul LNBF - AICI

Parteneri