Foto

Vulturii vor juca la Valencia meciurile din noiembrie din FIBA EuroBasket Qualifiers 2022

Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei va evolua in fereastra programata pentru finalul lunii noiembrie in localitatea spaniola Valencia, intr-o bula epidemiologica in care vor fi prezente toate adversarele din Grupa A a FIBA EuroBasket Qualifiers 2022. Anuntul oficial a fost facut, ieri dupa-amiaza, dupa sedinta online a FIBA Europe Board, forul continental confirmand si alte 15 locatii pentru fereastra din noiembrie 2022. Pe de alta parte, pentru competitia similara feminina, FIBA Europe urmeaza sa se decida asupra mai multor locatii pentru “bula” din noiembrie, printre care si cea in care va juca nationala Romaniei in cadrul Grupei D din FIBA Women’s EuroBasket Qualifiers 2021.


FIBA Europe Board a decis, joi dupa-amiaza, in cadrul celei de-a zecea sedinte organizata in regim de videoconferinta, locatiile pentru meciurile programate sa se desfasoare in noiembrie 2020 in cadrul FIBA EuroBasket Qualifiers 2022, FIBA Women’s EuroBasket Qualifiers 2021 si FIBA Basketball World Cup 2023 European Pre-Qualifiers.
Conform anuntului oficial al forului continental, nationala masculina a Romaniei urmeaza sa evolueze in localitatea spaniola Valencia, intr-o bula epidemiologica in care vor fi prezente toate adversarele din Grupa A – Spania, Polonia si Israel. In cadrul ferestrei din noiembrie, programata pentru perioada 23 noiembrie – 01 decembrie, Vulturii se vor confrunta cu Polonia si Spania, datele exacte ale meciurilor urmand sa fie anuntate cat mai curand.

Pe de alta parte, locatia bulei pentru Grupa D din FIBA Women’s EuroBasket Qualifiers 2021 urmeaza sa fie stabilita in zilele urmatoare, meciurile urmand sa se desfasoare in perioada 8-15 noiembrie. Reamintim ca nationala feminina a Romaniei face parte din Grupa D, alaturi de Italia, Cehia si Danemarca.


Totodata, forul international a mai anuntat ca locatiile pentru fereastra din februarie 2021 vor fi confirmate in cadrul ultimei sedinte din acest an a FIBA Europe Board, programata in decembrie.

Parteneri