Foto

Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant Maria este gata de start!

Sub deviza “100% baschet”, cea de-a XI-a editie a Turneului International de Baschet in Fotoliu Rulant “Maria” se va desfasura la Oradea, in perioada 28-30 august 2015, TVR Cluj si TVR 3 urmand sa transmita in direct un meci al echipei locale ASP Oradea.
Conform organizatorilor, ASP Oradea, turneul este inclus in calendarul competitional pe anul 2015 al Federatiei europene de specialitate, IWBF Europe, iar meciurile de baschet in fotoliu rulant vor fi gazduite, sambata, 29 august, de sala de sport a Universitatii din Oradea.
Printre numeroasele participante la traditionalul turneu se numara si echipa germana HOT WHEELERS KARLSRUHE, care va sosi la Oradea inca de la inceputul saptamanii in care se va desfasura turneul international de baschet in fotoliu rulant TIBFR “Maria”. Nemtii vor sustine cateva antrenamente in sala Universitatii din Oradea, dar si o dezbatere pe tema: “Noutati in practica jocului si antrenamentului modern”. 
Producatorul si organizatorul evenimentului: ASP Oradea, echipa de baschet in fotoliu rulant, promotor al acestui sport si reprezentant al baschetului in fotoliu rulant din Romania in competitiile international.
Co-producatorul evenimentului: TVR Cluj.
Evenimentel este oferit de: FAN Courier.

Parteneri