Foto

Acreditari mass-media pentru FINAL 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020 Cluj-Napoca

Pe aceasta cale, va informam ca pentru Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia Cluj-Napoca 2020, sunt puse la dispozitia reprezentantilor mass-media un numar de 40 de acreditari la masa presei. Totodata, se vor elibera maxim de 30 de acreditari pentru foto/cameraman TV, cu mentiunea ca DIGI SPORT detine drepturile exclusive de transmisiune in direct a evenimentului. Reamintim faptul ca Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020, se va desfasura in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, in perioada 9-10 februarie, in cadrul semifinalelor urmand sa se confrunte CSM CSU Oradea cu Dinamo Stiinta Bucuresti (in 09.02.2020, de la ora 15:15) si SCM Timisoara cu U-BT Cluj-Napoca (in 09.02.2020, de la ora 17:45). Finala se va disputa in data de 10.02.2020, de la ora 19:00.

Rugam reprezentantii mass-media interesati sa completeze formularul de inregistrare pe platforma Acrediteam.ro pana la data de 6 februarie 2020. Completarea formularului on-line este inregistrata ca solicitare si, prin urmare, nu garanteaza acordarea automata a acreditarii de presa. Raspunsul este transmis pe e-mail pe data de 7 februarie 2019.

Deoarece locurile de la masa presei sunt limitate, organizatorii va roaga sa retineti faptul ca, la acordarea acreditarilor mass-media se va tine cont de istoricul profesional al aplicantilor, de prezenta si implicarea la evenimentele baschetbalistice, prioritate avand presa specializata de baschet si sport, din tara si din Cluj-Napoca.

Acrediteam.ro este un serviciu specializat pentru managementul evenimentelor, integrand module de acreditari si acces controlat in baza acestora, managementul voluntarilor si managementul delegatiilor participante, in cadrul unei platforme online usor de configurat si personalizat pe cerintele specifice ale evenimentelor complexe.

Persoana de contact pentru alte informatii necesare mass-media din partea organizatorilor din Cluj-Napoca  - Simona Otel (simona.otel@u-bt.ro).

Parteneri