Foto

Actiune PerformBaschet la Sf. Gheorghe pentru sportivii din generatia 2005

Federatia Romana de Baschet va organiza, in acest week-end, in perioada 22-24 februarie, in municipiul Sf. Gheorghe, prima actiune PerformBaschet pe 2019 pentru generatia sportivilor nascuti 2005. Aceasta actiune vine ca un pas de legatura intre selectia efectuata in cele cinci centre regionale (Bucuresti, Galati, Iasi, Tg. Mures si Arad) si SummerCamp 2019, procesul de selectie fiind unul continuu.
 
La Sf. Gheorghe vor fi prezenti 30 de sportivi si 30 de sportive din generatia 2005, selectionati din centrele mentionate. Jucatorii si antrenorii se vor intalni in Sf. Gheorghe, vineri seara, urmand sa participe pana duminica la trei sedinte de pregatire si evaluare. La antrenamente, cei 60 de copii vor fi evaluati de opt antrenori din staff-ul Perform Baschet, alaturi de Claudiu Fometescu, antrenorul federal, si de Alexandru Ardelean, coordonatorul programului PerformBaschet.
 
Dupa cum a mai fost precizat de catre staff-ul PerformBaschet, scopul acestor actiuni este de a avea o imagine cat mai clara asupra acestei generatii, motiv pentru care, de la actiune la actiune, vor fi convocati cat mai multi jucatori pentru o monitorizare si o evaluare cat mai bune. Reamintim ca, in cazul in care unii jucatori din aceasta generatie nu sunt prezenti la una dintre actiunile PerformBaschet, asta nu inseamna ca a fost eliminat din procesul de selectie. Dupa cum am mai anuntat, sunt programate patru actiuni de acest gen pentru a se realiza o selectie cat mai buna in randul sportivilor din aceasta generatie, urmand ca varfurile (30 de baieti si 30 de fete) sa participe in aceasta vara la “Summercamp PerformBaschet 2019”.

Informatii despre actiunile din PerformBaschet 2019 pe - http://www.frbaschet.ro/stiri/2019-01-28/informatii-importante-despre-actiunile-din-2019-ale-programului-perform-baschet

Parteneri