Foto

Acvilele debuteaza vineri la FIBA U18 Women’s European Championship, Division B - Skopje 2019

Reprezentativa feminina U18 a Romaniei a plecat in aceasta dimineata spre Skopje, capitala Macedoniei de Nord urmand sa gazduiasca intrecerile FIBA U18 Women’s European Championship, Division B, in perioada 5-14 iulie 2019.

Astfel, dupa antrenamentele intense de pregatire de la Sf. Gheorghe si dupa ce au testat potentialul tricolor in cadrul unor meciuri amicale, antrenorii Nedeljko Lazic si Marian Cernea s-au decis asupra numelor celor 12 jucatoare care urmeaza sa reprezinte Romania la prima competitie continentala juvenila din aceasta vara.

Mai jos va prezentam lista oficiala a celor 12 Acvile care au efectuat deplasarea spre Macedonia de Nord si care urmeaza sa apara incepand din data de 5 iulie sub luminile reflectoarelor de la Skopje:

4 - Rebecca LIPOVAN (LPS Satu Mare)
5 - Mihaela MAZILU (CSS Alexandria)
6 - Catalina CRACIUNESCU (CSS Alexandria)
7 - Stefania CATINEAN (CSS Targoviste)
8 - Laura VAIDA (CSS Targoviste)
9 - Ana Maria POP (Pecs - Ungaria)
10 - Mara MARTANOS (LAPI Dej)
11 - Evelina PETROF (CSS Targoviste)
12 - Teodora DUMITRU (CSS Targovite)
13 - Bianca NAN (CSS Sibiu)
14 - Adina CICIOVAN (Lapi Dej)
15 - Ilinca PAUN (CSS Targoviste)

Conform programului oficial anuntat de FIBA, “Acvilele” vor debuta vineri, de la ora 17:45, in prima faza a competitiei continentale si vor evolua in cadrul Grupei C, urmand sa se confrunte cu selectionatele similare ale Irlandei, Greciei, Slovaciei, Austriei si Macedoniei de Nord.

Staff-ul tehnic al nationalei feminine U18 a Romaniei este format din Nedeljko Lazic (antrenor principal) si Marian Cernea (antrenor secund), Andreea Goanta (fizioterapeut) si Igor Georgiev (antrenor coordonator FRB).
 
Programul jocurilor oficiale de la FIBA U18 Women’s European Championship, Division B, dar si alte informatii despre intrecerile continentale pot fi vizualizate AICI.

Parteneri