Foto

Acvilele joaca la Istanbul ultimele meciuri din FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers


Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a plecat, in aceasta dimineata, spre Istanbul, urmand sa intre la orele amiezii in bula epidemiologica creata special de FIBA in Turcia pentru ultimele meciuri din cadrul Grupei D din Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers. Conform calendarului competitional, Acvilele pregatite de antrenorul Ayhan Avci se vor confrunta cu selectionata similara a Cehiei, in data de 4 februarie, de la ora 14:00, si cu nationala Italiei, in data de 6 februarie, de la ora 20:00, toate partidele gazduite de “Ahmet Comert Sports Hall” din Istanbul fiind transmise in direct pe canalul oficial de youtube FIBA TV.  


Dupa doua zile de pregatire in Capitala si dupa ce a trecut de testarile obligatorii RT-PCR impuse prin protocolul medical FIBA, nationala feminina de baschet a Romaniei a plecat in aceasta dimineata spre Turcia, gazda ultimelor partide din FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers. Tinand cont de unele probleme cauzate de COVID-19, dar si de unele situatii medicale, antrenorul principal Ayhan Avci se va putea baza la meciurile din “Ahmet Comert Sports Hall” pe urmatoarele 12 sportive, cu precizarea ca ultimele trei au facut jonctiunea cu delegatia tricolora direct la Istabul:

GHIZILA Ioana Andreea (ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
PODAR Alina Maria (CSM Satu Mare)
POPESCU Carla Antonia (CSM Satu Mare)
ARMANU Ecaterina (FCC Baschet Arad)
FILIP Andreea Romina (Agronomia Bucuresti)
LENART Paula (KSE Tg. Secuiesc)
SIPOS Anca (Agronomia Bucuresti)
GHITA Nicoleta Alexandra (CSM Targoviste)
ORBAN Nicolett (ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
MARGINEAN Gabriela (Landerneau Bretagne - Franta)
PAVEL Elisabeth (UMCS Lublin - Polonia)
WALKER Ashley Janeen (Ormanspor - Turcia)

Staff-ul tehnic al nationalei tricolore este format din:
AVCI Ayhan (antrenor principal)
BERKALP Fitnat Muge (secund)
CRASNIC Miruna (secund)
OSEAN Vasile (doctor)
FOMETESCU Claudiu (antrenor federal)
RACU Traian (team-manager)

La orele amiezii, Acvilele au ajuns la Istanbul si urmeaza sa inceapa antrenamentele in “Ahmet Comert Sports Hall” din Istanbul, gazda meciurilor din Grupa D. Conform calendarului competitional, Romania se va confrunta cu selectionata similara a Cehiei, in data de 4 februarie, de la ora 14:00, si cu nationala Italiei, in data de 6 februarie, de la ora 20:00. Partidele vor fi transmise in direct pe canalul oficial de youtube FIBA TV.

Detalii despre rezultate, statistici si inregistrarile meciurilor - AICI

Parteneri