Foto

Adversarele echipei Sepsi Sic Sf. Gheorghe din grupa B a EuroCup Women

Detinatoarea eventului in baschetul feminine romanesc, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, a aflat, joi seara, si numele ultimei adversare pe care o va intalni in Grupa B din cadrul EuroCup Women, editia 2021-2022, dupa ce Elazig II Ozel Idare a trecut de doua ori de gruparea elena AC PAOK Salonic in ultima faza a preliminariilor competitiei continentale. Astfel, in cadrul Grupei B din EuroCup Women, editia 2021-2022, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe se va confrunta cu Uni Gyor (Ungaria), BC Prometey (Ucraina) si Elazig II Ozel Idare (Turcia), primele meciuri urmand sa se dispute in 14 octombrie 2021.


Componenta Grupei B din cadrul EuroCup Women, editia 2021-2022, a fost definitivata, joi seara, dup ace gruparea turca Elazig II Ozel Idare a inregistrat a doua victorie in fata echipei elene AC PAOK Salonic in cadrul ultimei faze a preliminariilor continentale. Astfel, cu scorul general de 142-134 (62-58 si 80-76), Elazig II Ozel Idare reuseste sa obtina calificarea in faza grupelor si va face parte din Grupa B, alaturi de reprezentanta baschetului feminin romanesc, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, si de Uni Gyor (Ungaria) si BC Prometey (Ucraina). Conform sistemului competitional anuntat de FIBA, in cadrul sezonului regular al EuroCup Women vor evolua 48 de echipe impartite in 12 grupe, distrbuite pe doua conferinte, iar la final, cele mai bune 32 de echipe avanseaza in play-off (n.n. – primele doua clasate in cele 12 grupe si cele mai bune opt echipe – cate patru pe fiecare conferinta - situate pe locurile 3 in grupe).

Totodata, conform calendarului competitional stability de FIBA, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe urmeaza sa joace dupa urmatorul program:

BC Prometey – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (14 octombrie, ora 19:00)
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe - Elazig II Ozel Idare (20 octombrie, ora 19:00)
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – Uni Gyor (27 octombrie, ora 19:00)
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – BC Prometey (03 noiembrie, ora 19:00)
Elazig II Ozel Idare - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (25 noiembrie, ora 19:00)
Uni Gyor - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (01 decembrie, ora 19:00)

Toate partidele pot fi urmarite in direct pe canalul de youtube FIBA - The Basketball Channel

Rezultate, statistici si alte informatii se gasesc pe pagina oficiala a EuroCup Women - AICI

Parteneri