Foto

Anunt important pentru sportivii si antrenorii care vor participa la Trialul U14 de la Ploiesti

Federatia Romana de Baschet informeaza ca toti sportivii si antrenorii care vor participa la actiunea “Trial U14” din cadrul Programului National de Selectie sunt asteptati sa ajunga la Hotel Central din municipiul Ploiesti, in data de 3 septembrie, ora 11:00. Actiunea de selectie se va desfasura in perioada 3-5 septembrie 2021 iar actiunea de pregatire cu sportivii ce vor selectati in urma Trialului va avea loc in perioada 5-10 septembrie 2021, tot in municipiul Ploiesti.  

Sportivii sunt rugati sa se prezinte la actiunea de la Ploiesti cu echipament sportiv adecvat pentru antrenamente atat in aer liber, cat si in sala de sport. Tinand cont de faptul ca sportivii sunt minori (nascuti 2008), acestia trebuie sa prezinte si “Acordul parental” completat si semnat de parinte sau tutore (descarcati AICI).

Antrenorii care vor participa la Trialul de selectie si pregatire U14 trebuie sa prezinte la sosirea in municipiul Ploiesti dovada vaccinarii anti-Covid (minim 10 zile de la efectuarea rapelului) sau, in cazul in care nu au efectuat vaccinarea, trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test COVID-19 (test rapid antigen) efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea sosirii in municipiul Ploiesti.

Mentionam ca toate cheltuielile de cazare si masa vor fi acoperite de catre Federatia Romana de Baschet. Totodata, Federatia Romana de Baschet va asigura cu sprijinul partenerului de hidratare SIRMA apa necesara la antrenamente pentru toti participantii.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet multumeste tuturor partenerilor pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment important pentru baschetul juvenil romanesc: Primaria Municipiului Ploiesti, CSM Ploiesti, Serviciul de Gospodarire Urbana Ploiesti, Parc Municipal Vest Ploiesti, TCE Ploiesti si Salvarea Ploiesti.

Parteneri