Foto

Astazi se va da startul in Cupa Romaniei, masculin, sezonul 2019-2020

Sala Sporturilor din Focsani gazduieste astazi, de la ora 17:00, prima partida oficiala din Cupa Romaniei, masculin, sezonul 2019-2020, pe teren urmand sa se confrunte echipele CSM 2007 Focsani si CSM Tg. Jiu. Totodata, sambata dupa-amiaza, se vor desfasura alte doua partide din turul inaugural al intrecerii KO, CSO Voluntari primind replica ABC Athletic Constanta iar CSM VKSC Miercurea Ciuc primind vizita CSM Medias, iar ultimul joc din aceasta faza este reprogramat pentru luni seara, CSM Sighetu Marmatiei urmand sa se confrunte cu CSM Galati.


Sezonul intrecerilor din baschetul masculin romanesc se deschide oficial, astazi, cu primul meci din cadrul turului inaugural al Cupei Romaniei, masculin, editia 2019-2020. Pe parchetul Salii Sporturilor din Focsani isi vor face aparitia, astazi, de la ora 17:00, CSM 2007 Focsani si CSM Tg. Jiu, cele doua grupari urmand sa se confrunte in primul meci oficial din sezonul 2019-2020. Faza inaugurala a competitiei KO programeaza alte trei meciuri cu echipe din Grupa B a LNBM, CSO Voluntari urmand sa se confrunte cu ABC Athletic Constanta (sambata, de la ora 18:30), CSM VKSC Miercurea Ciuc urmand sa primeasca replica echipei CSM Medias (sambata, ora 17:00), iar CSM Sighetu Marmatiei urmand sa joace luni dupa-amiaza impotriva CSM Galati.
Returul primei faze este programat pentru 9 octombrie, partida retur dintre CSM Sighetu Marmatiei si CSM Galati urmand sa se joace tot in nordul tarii din cauza unor probleme tehnice din Sala Sporturilor Dunarea din Galati.

Conform sistemului competitional, invingatoarele din turul inaugural se vor alatura in faza a doua a Cupei Romaniei ultimelor patru echipe din play-off-ul LNBM, sezonul 2018-2019, respectiv Dinamo Stiinta Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti, BCMU FC Arges Pitesti si SCM Timisoara.
In cel de-al treilea tur din competitia KO vor intra pe scena si semifinalistele LNBM din sezonul precedent, respectiv SCMU Craiova, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu si CSM CSU Oradea.

Invingatoarele din turul al treilea vor accede la Final 4 Cupa Romaniei, masculin, sezonul 2019-2020, turneu programat sa se desfasoare in perioada 8-9 februarie 2020.

Parteneri