Foto

Baschetbalistele din LNBF, sarbatorite de FRB si Oriflame cu ocazia zilei de 8 Martie

De Ziua Internationala a Femeii, Federatia Romana de Baschet se alatura initiativei FIBA si, in parteneriat cu Oriflame, celebreaza baschetbalistele din Liga Nationala printr-o actiune ce se va desfasura, concomitent, la toate meciurile etapei din acest week-end.

Astfel, in orasele Cluj-Napoca, Targu Mures, Brasov, Targu Secuiesc si Bucuresti vom sarbatori impreuna cu Oriflame toate sportivele, in cadrul campaniei „FRUMOASA ASA CUM SUNT EU!”.

In pauza partidelor din LNBF vor fi organizate meciuri de minibaschet, dupa aceea senioarele impreuna cu micile baschetbaliste urmand sa participe la o fotografie de grup care va celebra ziua de 8 Martie.

Fotografii de la momentele surprise in weekend pot fi vizualizate AICI.

Despre Oriflame

Fondata in Suedia in 1967, Oriflame este o companie internationala de produse cosmetice si wellness, prezenta in peste 60 de tari.

Oriflame promoveaza stilul de viata sanatos si crede ca frumusetea inseamna mai mult decat ceea ce privim in oglinda. In opinia Oriflame, frumusetea este un mod de viata, este alegerea pe care o facem in fiecare zi prin gandurile si actiunile noastre. Frumusetea se masoara in sanatate si nu in kilograme.

Cu Oriflame, arati si te simti minunat, datorita produselor de ingrijire a pielii si de ingrijire personala, de machiaj, colectiei de parfumuri, dar si a produselor Wellness, o gama care te ajuta sa iti atingi obiectivele de nutritie, iti ofera solutii pentru obtinerea starii de bine prin suplimente nutritive naturale de inalta calitate si programe wellness.

Parteneri