Foto

Baschetul romanesc in doliu: s-a stins din viata Adrian Vermesan!

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete si profund regret trecerea in nefiinta a celui care a fost Adrian Vermesan. Din pacate, dupa o nedreapta suferinta, inima celui care a fost alaturi de baschetul timisorean timp de trei decenii a cedat in aceasta dimineata, obligandu-i pe medici sa declare decesul la varsta de numai 69 de ani!

Adrian Vermesan a ocupat mai bine de trei decenii diverse pozitii administrative in cadrul echipei masculine de baschet fanion a Banatului. Incepand cu 1987, un an de referinta pentru baschetul masculin din Timisoara, fiind anul cand echipa locala Elba a promovat in premiera in Divizia A, si pana in 2019, atunci cand a fost pentru ultima oara prezent in staff-ul SCM Timisoara in cadrul LNBM, Adrian Vermesan a fost alaturi de baschetului banatean si nu numai, sprijinind sportul de sub panouri ori de cate ori era nevoie.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet isi exprima compasiunea si profundul regret pentru disparitia prematura a celui care a fost Adrian Vermesan, adresand totodata sincere condoleante familiei indurerate.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Parteneri