Foto

Campionatul National U12 incepe de luni la BTT Costinesti

Sambata, in jurul orelor pranzului, s-a tras cortina si peste Festivalul National de Minibaschet 2019, intreceri care au avut loc in aceasta saptamana pe cele 14 terenuri din incinta complexului sportiv BTT Costinesti. Timp de sase zile, 149 de echipe din intreaga tara s-au bucurat din plin de baschet si s-au confruntat sub razele ingaduitoare ale soarelui in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente sportive dedicate copiilor de pana la 12 ani, festivalul adunand la Costinesti 1927 de micuti baschetbalisti si 171 de antrenori.


Toate rezultatele inregistrate in cadrul Festivalului National de Minibaschet 2019 pot fi vizualizate AICI (masculin) si AICI (feminin) iar informatii despre traditionalul concurs “Cosul de Aur” derulat in aceasta saptamana se gasesc AICI.

Duminica este zi de pauza iar incepand de luni terenurile de baschet din complexul BTT Costinesti vor fi din nou asaltate de micutii baschetbalisti, in perioada 1-6 iulie fiind programat sa se desfasoare Campionatul National U12, editia 2019. Astfel, statiunea Costinesti va ramane pentru inca o saptamana capitala baschetului juvenil din Romania, de luni urmand sa apara pe terenuri cele 42 de echipe inscrise in ultima intrecere nationala a sezonului 2018-2019, competitie care va aduna in baza BTT Costinesti 546 de copii de pana la 12 ani si 67 de antrenori licentiati FRB.
 
Informatii importante despre sedinta de validare, dar si despre detalii referitoare la competitia dedicata sportivilor legitimati U12, care va demara luni dimineata, de la ora 8:00, se gasesc AICI.

Totodata, incepand de luni, toate partidele care se vor disputa pe terenul 1 din baza BTT Costinesti vor fi transmise pe canalul oficial de youtube al FRB.


Va asteptam de luni dimineata la terenurile situate in baza sportiva BTT Costinesti pentru a ne bucura impreuna cu toti acesti copii de frumusetea jocului de baschet!

Parteneri