Foto

Carmen Tocala si Kosta Iliev prezenti la turneul trei de la Sport Arena Streetball

Turneul trei de la Sport Arena Streetball, gazduit in acest week-end pe terenurile din cadrul Politehnicii, a avut oaspeti de seama. Carmen Tocala, presedintele Federatiei Romane de Baschet si Kosta Iliev, directorul FIBA pentru competitiile trei la trei, au fost prezenti la eveniment si i-au premiat pe castigatorii acestei editii. La plus 18 ani, masculin, s-au impus cei de la Castorii, cu Hristu Sapera pregatindu-se intens pentru finala mondiala a turneului de unu la unu Red Bull King of the Rock, unde va participa in septembrie, in timp ce la plus 18 ani feminin, Cristina Bigica si echipa Sparks au ocupat prima treapta a podiumului.

La slam-dunk, Oynur Musledin, alias “Turcul zburator” a fost deasupra tuturor si a castigat competitia extrem de disputata de dunkerii romani.
 
Imediat dupa festivitatea  de premiere, Carmen Tocala a declarat pentru ogranizatori ca remarca combativitatea  participantilor. “Am remarcat-o pe Cristina Bigica, cu cata determinare a jucat. Mi-as dori sa evolueze asa si la nationala”, a incheiat zambind presedintele FRB.
 
De asemenea, fostul jucator profesionist, Kosta Iliev, a fost impresionat de turneul de la Sport Arena. “Organizarea este extraordinara, facilitatile pentru jocul de baschet trei la trei sunt de cel mai inalt nivel si m-a impresionat numarul mare de jucatori si de spectatori prezenti la terenuri. Cel mai mult insa, am apreciat numarul mare de echipe inscrise la turneele feminine, un lucru mai putin obisnuit in alte parti ale lumii la acest gen de turnee.”

Urmatorul turneu Sport Arena este programat pentru 26-28 august, cand va avea loc si a treia editie a Euro Dunk Contest, unul dintre cele mai important concursuri de slam-dunk din Europa.

Parteneri