Foto

Castigatorii concursului “Cosul de Aur” din cadrul CN U12, editia 2019

Traditionalul concurs “Cosul de Aur” a adunat joi dupa-amiaza pe terenurile de baschet din baza BTT Costinesti foarte multi participanti din cadrul Campionatului National U12, micutii baschetbalisti fiind dornici sa-si etaleze precizia si sa intre in posesia premiilor oferite de Federatia Romana de Baschet si Spalding. Si chiar daca nu a fost vorba de meciurile din fazele superioare ale Campionatului National U12, editia 2019, baza sportiva BTT Costinesti a fost din nou asaltata de parinti, rude si prieteni, veniti cu mic, cu mare, sa-si incurajeze favoritii in cadrul concursului individual la care s-au aliniat la start 50 de sportivi (32 la masculin si 18 la feminin).
Impartiti pe sapte terenuri, micutii baschetbalisti s-au intrecut timp de o ora iar la final cei mai buni cinci participanti, atat la feminin, cat si la masculin, au fost onorati cu trofee si premii in fata asistentei. De remarcat faptul ca, in concursul masculin, castigator a fost declarat Tudor Marinescu, care nu a ratat niciuna din cele 15 aruncari, tanarul sportiv de la Dinamo CSS6 Bucuresti reusind astfel sa castige pentru a treia oara consecutiv “Cosul de Aur”.
Mai jos va prezentam si lista primilor cinci clasati in cadrul concursurilor “Cosul de Aur, CN U12, Costinesti 2019”:

Masculin
1. Tudor MARINESCU – 15 reusite (Dinamo CSS6 Bucuresti)
2. Rares MOVILEANU – 13 reusite (CSS Ploiesti)
3. Serban HORGA – 13 reusite (MP Sport Timisoara)
4. Andi FOLEA – 12 reusite (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
5. Bogdan PANZARU – 11 reusite (CSM Oradea 2008)

Feminin
Marta CARMACIU – 12 reusite (ACS Dan Dacian Bucuresti)
Carina DANCIULESCU – 12 reusite (Olimpia 1 Bucuresti)
Diana FLUIERAS – 11 reusite (Olimpia 2 Bucuresti)
Sandra MATEICA – 10 reusite (LPS Alba Iulia)
Ariana MOLDOVAN – 10 reusite (CS Otopeni)

Vineri au avut loc meciurile din sferturile de finala si semifinale, iar sambata, de la ora 8:00, este programata ultima sesiune de meciuri din cadrul CN U12, editia 2019, in finala masculina urmand sa se confrunte echipele Alpha Sport Team Sibiu si ACS Dan Dacian Portocaliu, in vreme ce in finala feminina se vor lupta pentru medaliile de aur echipele Olimpia 1 Bucuresti si ACS Dan Dacian Bucuresti.
Programul complet al ultimelor meciuri din CN U12, Costinesti 2019, precum si rezultate si clasamente la zi - AICI (masculin) si AICI (feminin).

Reamintim faptul ca meciurile de pe terenul 1 din baza BTT Costinesti sunt transmise in regim de live-streaming pe pagina oficiala de youtube FRB TV.  

Parteneri