Foto

Comunicat FRB la final de sezon in Liga Nationala de Baschet

 

Meciul decisiv al finalei LNBM, dintre echipele U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSM CSU Oradea, a pus punct, duminica seara, sezonului competitional intern din Liga Nationala de Baschet, editia 2020-2021.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet saluta noua campioana LNBM, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, dar si pe merituoasa invinsa din finala, CSM CSU Oradea. De asemenea, si pe ocupanta locului 3, FC Arges Pitesti, dar si pe castigatoarea, in premiera, a Cupei Romaniei, CSO Voluntari, echipa care a avut un parcurs deosebit si in play-off-ul LNBM.

 

In egala masura, trebuiesc apreciate eforturile facute de TOATE echipele participante in aceasta editie de campionat, una desfasurata in conditii extrem de dificile si cu eforturi, financiare si sportive, extraordinare. Mai mult, in pofida tuturor problemelor intampinate, TOATE participantele au terminat "in picioare" acest sezon, depasind multe obstacole aparute din cauza pandemiei Covid-19 si nu numai, fapt pentru care merita toate multumirile si aprecierile din partea FRB.

 

Totodata, mai trebuie mentionata si salutata si performanta extraordinara din plan european a echipei CSM CSU Oradea, care a obtinut locul 3 si a cucerit astfel medaliile de bronz din actuala editie a FIBA Europe Cup.

 

In plus, FRB transmite felicitari si adreseaza multumiri TUTUROR echipelor din Liga Nationala de Baschet Feminin pentru eforturile depuse pe parcursul sezonului intern recent incheiat, cu aprecieri deosebite la adresa campioanei LNBF, ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, atat pentru cele doua trofee interne cucerite din nou, cat si pentru parcursul remarcabil din EuroCup Women 2021.

 

Asadar, in acest final de sezon al Ligii Nationale de Baschet, FRB multumeste tuturor celor care au fost implicati, de la JUCATORI si ANTRENORI, pana la conducatori de club, manageri, membri ai staff-urilor, oficiali si, nu in ultimul rand arbitri, mai ales pentru eforturile depuse in bulele epidemiologice si in afara acestora, dar si spectatorilor, care au revenit dupa 1 iunie in tribune si au dat astfel viata si un plus de culoare spectacolului baschetbalistic intern.

 

Parteneri