Foto

Comunicat important cu privire la Programul “PerformBaschet” - sportivi nascuti 2007 si 2008

Din cauza conditiilor pandemice din ultimul an, Programul National “PerformBaschet” nu si-a putut desfasura activitatea in mod normal si coerent. Totusi, chiar si in aceste circumstante cauzate de pandemia Covid-19, trebuie sa continuam sa monitorizam tinerele talente din tara noastra si trebuie sa pregatim viitoarele actiuni dedicate acestora. Astfel, din dorinta asigurarii continuitatii Programului National “PerformBaschet”, echipa noastra a inceput deja vizionarea de la fata locului a unor meciuri, precum si a inregistrarilor video ale altor partide, insa raza noastra de acoperire nu este suficienta.

In aceste conditii, va informam ca avem nevoie de sprijinul si de colaborarea antrenorilor din teritoriu pentru a ne face propuneri pertinente pentru Programul National “PerformBaschet”, program care se adreseaza in acest an competitional in special sportivilor nascuti in 2007.

Aceste propuneri din teritoriu vor fi trimise pe adresa de e-mail: cca@frbaschet.ro.
In acest mail vor fi notate urmatoarele: numele jucatorului/ilor, inaltimea, anvergura, numarul de pe tricou, eventual link cu inregistrarea unui meci din acest sezon sau din cel anterior (pentru echipele neparticipante in actualul sezon competitional).

Descarca FISA PROPUNERE PERFORMBASCHET - AICI


Criteriile de selectare pentru Programul National “PerformBaschet” sunt:
Inaltimea (actuala, dar cei cu predictie de crestere mare in viitor);
Disponibilitatea pentru efort;
Motricitatea;
Talent deosebit;
Precizam ca nu doar cluburile care au echipe care joaca in prezent in competitiile nationale sunt eligibile pentru a face propuneri, ci toate cluburile cu sectii de baschet din intreaga tara.

 

Totodata, mentionam ca pentru sportivii nascuti in 2008 suntem in faza de observare si monitorizare. Dorim sa stim care este situatia lor si care sunt jucatorii de perspectiva. Unele cluburi ne-au trimis deja liste cu propuneri. Asteptam ca toate cluburile sa faca propuneri, dupa aceleasi criterii mentionate mai sus.


In speranta ca numai impreuna vom trece peste aceasta perioada pandemica, va multumim in avans pentru colaborare si asteptam cu nerabdare sa ne vedem la stagiile organizate in cadrul “PerformBaschet”!


Echipa “PerformBachet”

Parteneri