Foto

Concursul "Cosul de aur" la Festivalul National de MiniBaschet 2019

Traditionalul concurs “Cosul de Aur” a adunat in aceasta dupa-amiaza pe terenurile de baschet din baza BTT Costinesti foarte multi participanti, dornici sa-si etaleze precizia si sa intre in posesia premiilor oferite de Federatia Romana de Baschet si Spalding. Si chiar daca nu a fost vorba de meciurile din cadrul Festivalului National de Minibaschet 2019, baza sportiva BTT Costinesti a fost din nou asaltata de sute de parinti, rude si prieteni, veniti cu mic, cu mare, sa-si incurajeze favoritii in cadrul concursului individual.

Impartiti pe sapte terenuri, micutii baschetbalisti s-au intercut timp de o ora iar la final cei mai buni 5 copii, atat la feminin, cat si la masculin, au fost onorati in fata asistentei. Conform datelor oferite de antrenorul coordonator Svetlana Simion, iata mai jos castigatorii concursului “Cosul de Aur” din cadrul Festivalului National de Minibaschet 2019:     

Feminin
Ana Maria BALANOIU (ABC Leii Bucuresti) – 13 reusite
Sara PLESA (ACS Dan Dacian Bucuresti) – 12 reusite
Teodora TEJA (ACS Deceneu Tulcea) – 12 reusite
Tania SCHIOPU (ACS Starters Iasi) – 12 reusite
Camelia POP (ACS Rookies Oradea) – 10 reusite (baraj)

Masculin
Paul MITRACHE (CSS 2 Medias) – 14 reusite
Cristian GIURGIU (CSS Sibiu) – 13 reusite
Luca Cristian PAUNA (Magic Champions) – 12 reusite
Radu POPA (BC CSU Sibiu) – 12 reusite
Vlad COSMA (ACS Baschet Star Oradea) – 12 reusite

Vineri si sambata, terenurile de baschet de pe baza sportiva BTT Costinesti vor gazdui ultimele meciuri din cadrul Festivalului National de MiniBaschet 2019.

Va asteptam in continuare la terenuri pentru a ne bucura impreuna cu toti acesti copii de frumusetea jocului de baschet pana in data de 6 iulie 2019, in ultima saptamana fiind programate jocurile din Campionatul National U12!

Parteneri