Foto

Confruntarile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, masculin, sezonul 2019-2020

Astazi, la sediul FRB, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, masculin, sezonul 2019-2020, in urne fiind prezente numele celor opt echipe din Grupa A din LNBM. Astfel, conform sistemului competitional, in urne au intrat primele patru clasate din LNBM, sezonul 2018-2019, respectiv CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, U-BT Cluj-Napoca si SCMU Craiova, precum si invingatoarele din turul al doilea al competitiei KO, respectiv SCM Timisoara, BCMU FCA Pitesti, Steaua Bucuresti si Dinamo Stiinta Bucuresti.

In urma tragerii la sorti de astazi, au rezultat urmatoarele dispute:
 
SCM Timisoara – BCMU FC Arges Pitesti
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – BC CSU Sibiu
Steaua Bucuresti – Dinamo Stiinta Bucuresti
SCMU Craiova – CSM CSU Oradea

Conform calendarului competitional al Cupei Romaniei, meciurile din sferturile de finala sunt programate sa se dispute in 28 decembrie 2019 (meciurile tur) si 08 ianuarie 2020 (meciurile retur). Programul acesta poate suferi modificari, in functie de transmisiunile TV, dar si de programul din FIBA Europe Cup al echipelor CSM CSU Oradea si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Rezultatele inregistrate in primele faze ale Cupei Romaniei, masculin, sezonul 2019-2020, se gasesc AICI

Reamintim ca invingatoarele din sferturile de finala vor accede in FINAL 4 Cupa Roamniei, masculin, sezonul 2019-2020, eveniment care se va desfasura in prima parte a lunii februarie 2020.

Parteneri