Foto

CSM CSU Oradea obtine o victorie importanta in FIBA Europe Cup

Intr-o atmosfera electrizanta, in Oradea Arena, gazdele de la CSM CSU au dat piept cu germanii de la Brose Bamberg. Bihorenii veneau dupa doua esecuri consecutive in competitia europeana intercluburi si aveau nevoie de victorie pentru a ramane in cursa pentru calificarea in sferturile de finala.

Avand avantajul moral al victoriei din meciul tur, CSM CSU Oradea a intrat bine in joc, prima repriza consemnand un recital ofensiv in ambele tabere, cu romanii in avantaj de 5 puncte. Diferenta s-a marit in sfertul al treilea, in vreme ce ultimele zece minute au consemnat un echilibru care nu a pus insa sub indoiala victoria gazdelor. De la CSM CSU Oradea s-au remarcat Donatas Tarolis (27 puncte, 2x3) si Neal (14p 1x3, 10 rec), contributii importante la victorie avand si Ogden (19 p 3x3) Richard (15p 3x3) si Holt (11p 3x3). Scor final: CSM CSU Oradea - Brose Bamberg 95-84 (31-25, 26-27, 21-14, 17-18).

In Grupa L din FIBA Europe Cup, CSM CSU Oradea mai are de disputat doua meciuri, cel mai important fiind peste doua saptamani, acasa, cu Kervanos. O victorie la minim 3 puncte le-ar asigura elevilor lui Cristian Achim calificarea in sferturile de finala ale competitiei.

Parteneri