Foto

CSM CSU Oradea se confrunta cu Falco KC Szombathely in primul tur preliminar al BCL

Astazi, la Mies, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul preliminariilor Basketball Champions League, sezonul 2019-2020, in urne fiind prezent si numele campioanei en-titre a Romaniei, CSM CSU Oradea. Distribuita de FIBA Europe in primul tur preliminar al BCL, echipa pregatita de antrenorul Cristian Achim a avut parte la tragerea la sorti de un oponent foarte puternic, “Leii” de pe malurile Crisului urmand sa se confrunte cu Falco KC Szombathely, campioana Ungariei. Conform programului anuntat de forul continental, campionii LNBM vor evolua in primul meci, in deplasare, in data de 17 septembrie, iar mansa secunda este programata pentru 20 septembrie, in “Arena Antonio Alexe” din Oradea. In cazul in care vor reusi sa acceada in turul secund preliminar al BCL, ros-albastrii vor da ochi cu BK Ventspils, campioana en-titre a Letoniei, cele doua manse fiind programate pentru 26 si 29 septembrie.

Mai multe informatii despre tragerea la sorti din BCL - AICI


De mentionat faptul ca, la fel ca in sezonul trecut, CSM CSU Oradea a semnat si formularul de inscriere in FIBA Europe Cup, sezonul 2019/2020, astfel ca, daca va fi eliminata din preliminariile BCL va urca pe scena celei de-a doua competitii continentale intercluburi derulata sub egida FIBA Europe.

Reamintim ca tot in FIBA Europe Cup vor mai evolua BC CSU Sibiu, detinatoarea Cupei Romaniei si medaliata cu argint in LNBM, dar si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, medaliata cu bronzul LNBM in sezonul intern recent incheiat. 

Parteneri