Foto

CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu intra in focurile sezonului regular al FIBA Europe Cup

Doua dintre reprezentantele Ligii Nationale de Baschet Masculin, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu, intra din nou pe scena europeana, de maine fiind programate sa se desfasoare in BJK Akatlar Arena din Istanbul meciurile din cadrul Grupei D din FIBA Europe Cup, editia 2020-2021. Conform sistemului competitional FIBA, cele doua grupari autohtone se vor confrunta si cu echipele Besiktas ICRYPEX Istanbul (Turcia) si BC Balkan Botevgrad (Bulgaria) iar primele doua clasate din Grupa D vor accede in “Round of 16”. Toate meciurile din bula epidemiologica creata la Istanbul incepand de duminica seara vor fi transmise in direct pe canalul oficial de youtube al forului international (FIBA TV).


Echipele masculine CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu au plecat impreuna de ieri spre Istanbul, pentru a intra in cadrul bulei epidemiologice din Grupa D din cadrul sezonului regular al FIBA Europe Cup. Conform calendarului si sistemului competitional, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu se vor lupta si cu echipele Besiktas ICRYPEX Istanbul (Turcia) si BC Balkan Botevgrad (Bulgaria) pentru primele doua locuri din clasament, pozitii care asigura prezenta in faza superioara din play-off, “Round of 16” FIBA Europe Cup.

Tinand cont de toate reglementarile FIBA referitoare la Protocolul Medical aplicat pentru prevenirea raspandirii COVID-19, cele patru echipe au intrat de duminica in bula de la Istanbul si au inceput deja antrenamentele in BJK Akatlar Arena, sala care va gazdui, in perioada 26-29 ianuarie 2021, toate meciurile din Grupa D.

Suporterii baschetului romanesc si nu numai au posibilitatea sa urmareasca in direct evolutiile celor doua reprezentante ale LNBM in Europa, FIBA TV urmand sa transmita toate meciurile pe canalul oficial de youtube al forului international de specialitate.

Asadar, de maine, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu intra in focurile FIBA Europe Cup, urmand sa evolueze in cadrul Grupei D dupa urmatorul program:

26 ianuarie 2021
BC CSU Sibiu – BC Balkan Botevgrad (ora 14:00, in direct pe FIBA TV)
CSM CSU Oradea - Besiktas ICRYPEX Istanbul (ora 17:00, in direct pe FIBA TV)

28 ianuarie 2021
BC Balkan Botevgrad – CSM CSU Oradea (ora 14:00, in direct pe FIBA TV)
Besiktas ICRYPEX Istanbul – BC CSU Sibiu (ora 17:00, in direct pe FIBA TV)

29 ianuarie 2021
CSM CSU Sibiu – CSM CSU Oradea (ora 14:00, in direct pe FIBA TV)
BC Balkan Botevgrad - Besiktas ICRYPEX Istanbul (ora 17:00, in direct pe FIBA TV)

Mai multe detalii despre sezonul regular FIBA Europe Cup - AICI

FOTO - Au inceput antrenamentele in BJK Akatlar Arena din Istanbul (credit - https://www.facebook.com/CSM.Oradea)

 

Parteneri