Foto

CSU Asesoft debuteaza miercuri in noul sezon Eurocup

Campioana LNBM pleaca luni dupa-amiaza catre Rusia, acolo unde va intalni, la Volgograd, pe Krasny Oktyabr (debutanta in Eurocup), miercuri de la 18:30 (ora României), jocul urmand sa fie transmis de catre canalul TV Digisport.

Debutul pe taram rusesc a fost de bun augur in sezonul precedent Eurocup, atunci CSU Asesoft Ploiesti reusind o mare surpriza prin victoria cu 97-89 in fata Khimki BK. Experienta sezonului precedent, dar si rezultatele pozitive din meciurile de pregatire, au generat optimism in tabara castigatorilor LNBM. Astfel, inaintea meciului cu Krasny Oktyabr antrenorul Vladimir Arnautovic a declarat: "In acest gen de competitie, primele doua meciuri sunt extrem de importante, pentru ca iti ofera o imagine mult mai clara asupra sanselor pe care le ai pentru calificarea din grupa. Ca si in sezonul trecut al Eurocup, debutam in Rusia si vom face tot posibilul sa ne intoarcem acasa cu o victorie. Cu siguranta, niciun meci nu va fi usor in Eurocup, dar noi suntem pregatiti sa ne bucuram de baschetul la acest nivel inalt si vom incerca sa inaintam in aceasta competitie cat de mult vom putea".

CSU Asesoft evolueaza in sezonul regulat al Eurocup in grupa E, in care se va lupta pentru clasarea pe unul dintre cele 4 locuri calificante in Top 32 cu Lietuvos Rytas (Lituania), Banvit Bandirma (Turcia), Krasny Oktybar Volgograd (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia) si Hapoel Ierusalim (Israel).

Parteneri