Cupa Romaniei (sferturi de finala, rezultate)

Echipele masculine CSA Steaua Turabo si BC Timisoara se confrunta, azi, 16.02.2011, de la ora 18, in Sala Regimentului de Garda "Mihai Viteazul", intr-un meci  contand pentru returul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei (in tur, CSA Steaua Turabo s-a impus la Timisoara, cu 82-75). Intalnirea de azi va fi transmisa in direct, cu incepere de la ora 18 de TVR3.

Tot azi, in returul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, BCM U Pitesti va primi vizita echipei CSU Ploiesti (in meciul tur prahovenii s-au impus cu 92-70), BC Mures se va deplasa in Banie unde va intalni formatia SCM Craiova (in tur muresenii s-au impus cu 98-85), in timp ce Gaz Metan Medias va juca in deplasare la CS Otopeni (in tur Gaz Metan Medias a castigat cu 112-70 intalnirea cu ilfovenii).

Tot in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dar la feminin, se vor mai disputa, azi, 16.02.2011, partidele SCM CSS Craiova - CSU LPS Alba Iulia  si  LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe – Politehnica National Iasi.
In devans, Rapid Bucuresti a pierdut pe teren propriul primul meci din sferturile de finala ale competitiei KO in fata echipei ICIM Univ. Goldis Arad. Recent castigatoarea trofeului Ligii Europei Centrale a dispus de echipa feroviara cu scorul de 89-56. Marti seara, intr-un meci transmis in direct de TVR 3, CST BC Teleorman Alexandria a cedat pe teren propriu in fata gruparii Municipal Satu Mare, cu 41-67.

Parteneri