Decizia Comisiei de Disciplina a FR Baschet - 19.05.2019

Comisia de disciplina a Federatiei Romane de Baschet, intrunita in data de 19.05.2019, in acord cu prevederile Regulamentului de Disciplina, reprezentata de dl. Nicu Pirsu in calitate de presedinte al comisiei, a analizat dosarul cauzei evenimentelor petrecute la jocul din cadrul Play-Offul-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin, disputat in data de 17.05.2019, intre echipele SCMU Craiova si BC CSU Sibiu.

Comisia a studiat rapoartele suplimentare ale comisarului si arbitrilor delegati la jocul mentionat, imaginile video inregistrate la jocul amintit, punctul de vedere ale reprezentantului Clubului Sportiv Universitar Sibiu si punctul de vedere al domnului Ionut Georgescu, Manager Sportiv al echipei BC CSU Sibiu.

In conformitate cu prevederile Regulamentului de Disciplina, in urma consultarii prin e-mail a membrilor Comisiei si a raspunsurilor primite, Comisia de Disciplina hotaraste:

In conformitate cu art. 17.1.1. pct. a, din regulamentul de disciplina, domnul Ionut Georgescu este sanctionat cu suspendare pentru 3 (trei) etape si penalitate in cuantum de 150 Euro.

Decizia Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu Apel in conformitate cu art. 18 din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet.

Parteneri