Foto

Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta al FR Baschet din data de 20.03.20

Federatia Romana de Baschet a centralizat si analizat toate opiniile si informatiile venite din partea cluburilor din LNBM si LNBF, si se bucura, in primul rand, de faptul ca in acest moment nu exista niciun participant la activitatea baschetbalistica din Romania infectat cu noul coronavirus.

Totodata, Federatia Romana de Baschet apreciaza masurile luate de majoritatea cluburilor pentru protejarea starii de sanatate, dar si a protectiei sociale, a propriilor sportivi, antrenori, tehnicieni si specialisti. Reamintim ca, in aceasta perioada, sanatatea si siguranta participantilor la activitatea baschetbalistica din Romania sunt aspecte prioritare pentru noi toti. Recomandam tuturor cluburilor sa depuna toate eforturile pentru a-si proteja jucatorii/antrenorii/specialistii, indiferent de nationalitaea lor, tinand cont de deciziile tot mai drastice luate de autoritatile tuturor statelor din lume, legate de limitarea sau interzicerea deplasarilor peste granita.

Astfel, tinand cont de:
-    instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei
-    prioritatea de protejare a starii de sanatate a tuturor participantilor la intrecerile baschetbalistice din tara noastra

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Federatiei Romane de Baschet, intrunit in sedinta extraordinara astazi, 20 martie 2020,
 

decide:

1. Prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competitiilor oficiale de baschet organizate sub egida FRB/AJB/AMMB pana la incheierea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

2. Interzicerea tuturor antrenamentelor sportive colective pe durata starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

3. Amanarea Adunarii Generale Ordinare, convocata initial pentru data de 14 aprilie, pentru o data ulterioara, care va fi aprobata de Consiliul Director al FRB.

Parteneri