Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 08.07.2021

Sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet s-a desfasurat in data de 08.07.2021, in regim de videoconferinta, cu prezenta a 12 membri ai Consiliului Director. In calitate de invitat a participat la sedinta online a Consiliului Director, avocatul Paul Mincu.


In cadrul sedintei Consiliului Director din 08.07.2021 au fost adoptate urmatoarele hotarari:

1. Aproba in unanimitate participarea la sedinta in calitate de invitat a domnului avocat Paul Mincu.

2. Aproba in unanimitate RSLNBF si RSCRF, sezonul 2021-2022, in urma propunerilor prezentate dupa discutiile cu reprezentantii cluburilor din LNBF.

3. Aproba in unanimitate includerea in RSCN U12 a doua amendamente, ca urmare a situatiei pandemice: eliminarea obligativitatii liniei de 8 sportivi de aceeasi varsta; includerea obligativitatii respectarii Protocolului Medical FRB pentru competitii in aer liber.

4. Aproba in unanimitate infiintarea Campionatului National U18 de baschet 3x3.

5. Stabileste ca pana la urmatoarea sedinta a Consiliului Director sa fie prezentate drafturile Regulamentelor Specifice ale LNB si CR 3x3, sezonul 2020-2021, si al CN U18 3x3.  

6. Aproba cu unanimitate mandatarea secretarului general Adrian Voinescu pentru a negocia si inceta pe cale amiabila contractul individual de munca dintre Federatia Romana de Baschet si domnul Horia Paun – Director Tehnic (CIM suspendat pe perioada exercitarii mandatului de presedinte al FRB) precum si limitele marjei de negociere.

Parteneri