Foto

Dubla pentru Agro Squad in circuitul Cupa Romaniei Feminin 3x3

Echipa feminina de baschet 3x3 Agro Squad, formata din Anca Sipos, Alexandra Chitanu, Georgiana Plavitu si Mihaela Chelariu, a castigat ambele turnee programate in week-end, la Tulcea, in cadrul circuitului Cupa Romaniei Feminin 3x3, editia 2019. Sambata, in cel de-al patrulea turneu din CRBF3x3, Agro Squad a realizat un parcurs fara greseala, impunandu-se in finala in fata rivalei FCC Baschet Arad, cu 17-12. Duminica, Agro Squad s-a dovedit a fi din nou de neinvins, cucerind laurii celui de-al cincilea turneu din CRBF3x3, dupa ce a castigat finala Open din cadrul “Tulcea Streetplay 3x3” impotriva echipei Sportul Studentesc, cu 14-7.


Piata Civica din Tulcea a gazduit, in week-end-ul recent incheiat, doua turnee contand pentru circuitul Cupa Romaniei de Baschet Feminin 3x3, ambele fiind adjudicate de echipa feminina Agro Squad. Jucand in formula Anca Sipos, Alexandra Chitanu, Georgiana Plavitu si Mihaela Chelariu, echipa Agro Squad a avut un week-end perfect, cu zece victorii din tot atatea meciuri disputate la Tulcea in doua zile consecutive.
Sambata, in cel de-al patrulea turneu din circuitul CRBF 3x3, Agro Squad s-a impus la pas in cadrul Grupei A, dupa care a acumulat alte trei victorii in meciurile eliminatorii, trecand pe rand de Sportul Studentesc (Andreea Olteanu, Andreea Bejgu, Carmen Bonciog, Maria Militaru), in sferturi, cu 20-10, de ACS KSE Tg. Secuiesc (Ramona Danalache, Kaszoni Boglarka, Reka Denes si Iringo Debreczi), in semifinale, cu 18-13, dar si de rivala FCC Baschet Arad (Anamaria Ciotir, Adela Mercea, Alexandra Rotariu si Alina Pop), in finala competitiei, cu 17-12.
Duminica, in cel de-al cincilea turneu din circuitul CRBF 3x3, Agro Squad s-a impus din nou la pas in cadrul Grupei A, dupa care a fost de neoprit si in meciurile eliminatorii. In “brackets”, Agro Squad a dispus de in sferturi de Phoenix Constanta (Stefania Gusa, Nicoleta-Andreea Mititelu si Maria Florea), cu 22-12, dupa care a trecut in semifinal de ACS KSE Tg. Secuiesc, cu 21-4, iar in ultimul meci al evenimentului Tulcea Streetplay 3x3 s-a impus in fata echipei Sportul Studentesc, cu 14-7. 
 

Rezultatele si clasamentele din cel de-al patrulea turneu al CRBF3x3 se gasesc AICI

Rezultatele si clasamentele din Turneul Open feminin din "Tulcea Streetplay 3x3" contand si pentru cel de-al cincilea turneu al CRBF3x3 se gasesc AICI

Parteneri