Foto

Duelurile din primul tur al Cupei Romaniei la baschet feminin

Astazi, la sediul Primariei Municipiului Targu Mures, in prezenta reprezentatilor autoritatii locale (primarul municipiului Tg. Mures, Soos Zoltan, si consilierul local Frunda Csenge) si judetene, vicepresedintele CJ Mures, Kovacs Mihaly-Levente, a conducerii FRB (Carmen Tocala, Mircea Cristescu si Catalin Burlacu) si a reprezentantilor echipelor participante, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al Cupei Romaniei la Baschet Feminin, editia 2021-2022.

Sub supravegherea reprezentantilor Federatiei Romane de Baschet au fost extrase din urna, rand pe rand, numele echipelor, tragerea la sorti efectuandu-se fara capi de serie, cu mentiunea ca echipele ACS Sepsi Sic Sfantu Gheorghe si CSM Satu mare nu vor participa in Turul 1, fiind calificate direct in turul 2 al Cupei Romaniei.

Astfel, in zilele de  25 si 29 septembrie, in primul tur al Cupei Romaniei la Baschet Feminin se vor juca, in sistem dubla mansa, partidele:

BC Sirius Targu Mures – AC Triumf Botosani
CSM Alexandria – CSU Alba Iulia
ACS KSE Targu Secuiesc – FCC Baschet UAV Arad
CS Agronomia Bucuresti – CSTBv CSU Olimpia Brasov
CSM Targoviste – CS Rapid Bucuresti
CS Universitatea Cluj-Napoca – Phoenix CSU Simona Halep Constanta

In turul 2 al CRBF, care se va desfasura in datele de 29 decembrie 2021 si 05 ianurie 2022, in sistem dubla mansa (tur-retur),  vor participa ACS Sepsi Sic Sfantu Gheorghe si CSM Satu Mare impreuna cu cele 6 invingatoare din masa dubla a turului 1.

Turneul Final 4 al CRBF va avea loc in datele de 26 si 27 februarie 2022.

Parteneri