Foto

Echipele din Sf. Gheorghe, Satu Mare, Alexandria si Constanta s-au calificat in Final 4 CRBF

Echipele feminine ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, CSM Alexandria si Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanta au reusit sa-si depaseasca adversarii din sferturile de finala ale competitiei KO si s-au calificat in Final 4 Cupa Romaniei, feminin, editia 2021-2022. Turneul final al Cupei Romaniei este programat sa se desfasoare la finalul lunii februarie 2022 iar programul semifinalelor va fi stabilit prin tragere la sorti.


Finalul partidei de joi seara dintre BC Sirius Tg. Mures si CSM Alexandria, incheiata cu scorul de 49-43 in favoarea oaspetelor, a dezvaluit si numele celei de-a patra echipe calificate in careul de asi al competitiei KO. Dupa ce in meciul tur din sferturile de finala scorul a fost egal, 64-64, CSM Alexandria a reusit sa-si adjudece victorie la Tg. Mures si implicit a obtinut calificarea in Final 4 CRBF, cu scorul general de 113-107. In urma acestui rezultat, CSM Alexandria se alatura in careul de asi echipelor ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare si Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanta.

In deschiderea seriei de meciuri retur din sferturile de finala, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a dispus din nou de CSTB CSU Olimpia Brasov, cu 115-55, si a devenit prima echipa calificata in Final 4 CRBM, cu scorul general de 240-101.

Miercuri, CSM Satu Mare si Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanta au inregistrat noi victorii in competitia KO, dispunand de FCC Baschet UAV Arad, cu 76-75, respectiv de CSM Targoviste, cu 86-59. Invingatoare si in meciurile tur, CSM Satu Mare si Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanta avanseaza astfel in turneul final al Cupei Romaniei, feminin, editia 2021-2022.

Rezultatele si statisticile meciurilor se gasesc AICI

Turneul final al Cupei Romaniei este programat sa se desfasoare la finalul lunii februarie 2022, meciurile din cadrul semifinalelor urmand sa se dispute in urma unei trageri la sorti.

Parteneri