Foto

Final 4 CRBF, editia 2020-2021, se va desfasura la Satu Mare

Astazi, la sediul FRB, a avut loc sedinta de atribuire a organizarii FINAL 4 Cupa Romaniei, feminin, sezonul 2020-2021, CSM Satu Mare obtinand acest drept dupa o lupta online cu rivala ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe.
Astfel, turneul final al competitiei KO se va desfasura in municipiul Satu Mare, in perioada 20-21 februarie, la start urmand sa fie prezente echipele CSM Satu Mare, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca si Agronomia Bucuresti.

Imediat dupa atribuirea organizarii turneului final, in cadrul sedintei desfasurata online pe platforma zoom cu participarea tuturor celor implicati, a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor din cadrul semifinalelor Final 4 CRBF, acestea urmand sa se dispute, in data de 20 februarie, dupa urmatorul program:

Agronomia Bucuresti – Universitatea Cluj-Napoca
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare

Finala se va desfasura in data de 21 februarie, in lupta pentru trofeu urmand sa fie prezente invingatoarele din semifinale.

Reamintim ca ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe este detinatoarea trofeului, dupa ce sezonul trecut a castigat finala CRBF impotriva echipei FCC Baschet Arad.


Rezultatele si statisticile oficiale din meciurile disputate in CRBF, editia 2020-2021, se gasesc AICI

Parteneri