Foto

Finala LNBF va fi transmisa in direct de FRB TV

ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe si CSM Satu Mare se vor confrunta in finala Ligii Nationale de Baschet Feminin, editia 2018-2019, fiind pentru a patra oara consecutiv in ultimii doi ani cand cele doua mari rivale se lupta pentru trofeul unei intreceri interne. In finala sezonului trecut din LNBF, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a obtinut laurii nationali dupa ce s-a impus, cu scorul general de 3-1, iar in ultimele doua finale ale Cupei Romaniei, gruparea pregatita de antrenorul Zoran Mikes a cucerit ambele trofee, castigand finala din acest an, cu scorul de 69-65, in vreme ce in finala din 2018 a trecut de gruparea din Satu Mare, cu scorul de 62-48.

Conform calendarului si a sistemului competitional, finala LNBF se disputa dupa regula “cel mai bun din cinci jocuri”, primele doua partide fiind programate sa se desfasoare in acest week-end, in Polivalenta “Sepsi Arena” din Sf. Gheorghe. Asa cum deja i-am obisnuit pe fanii baschetului, si nu numai, intalnirile din finala LNBF vor fi transmise in direct de FRB TV, atat pe canalul oficial de youtube al Federatiei Romane de Baschet, cat si pe portalurile on-line sport.ro si prosport.ro. Primele doua jocuri ale finalei LNBF se vor disputa astfel:

10 mai 2019
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare (meci 1, finala LNBF, in direct pe FRB TV si preluat de sport.ro si prosport.ro, cu incepere de la ora 19:00)

12 mai 2019
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare (meci 2, finala LNBF, in direct pe FRB TV si preluat de sport.ro si prosport.ro, cu incepere de la ora 19:00)

* Meciurile 3 si 4 (daca va fi nevoie) din finala LNBF se vor disputa la Satu Mare, in 16 mai si, respectiv, in 18 mai, iar meciul 5 (daca va fi nevoie), se va disputa la Sf. Gheorghe, in 21 mai.


Totodata, incepand de astazi, va incepe si finala mica a LNBF, CSTB Olimpia CSU Brasov si FCC ICIM Arad urmand sa se lupte pentru medaliile de bronz ale actualului sezon intern. Primul joc este programat sa se desfasoare in Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov, cu incepere de la ora 17:00, in vreme ce al doilea joc va fi gazduit de Sala Sporturilor din Arad, in data de 11 mai, iar daca va fi nevoie, partida decisiva va avea loc in data de 15 mai tot la Brasov. Reamintim ca finala mica a LNBF se disputa dupa regula “cel mai bun din trei jocuri”.

Mai multe informatii despre rezultate si statistici inregistrate atat in play-off, dar si in celelalte intalniri din LNBF, editia 2018-2019, pot fi vizualizate AICI.

Parteneri