Foto

Inscrieri pentru turneul de baschet interscolar Cupa Metigla 2019

“Asociatia Un Strop de Fericire” si “Coilprofil” incurajeaza tinerii sa faca miscare si invita scolile sa se inscrie la cea de-a V-a editie a turneului de baschet interscolar “Cupa Metigla 2019”.


Fa-ti echipa si bate mingea la Cupa Metigla 2019. Inscrierile se fac la http://www.youthhubsportevents.eu/. Totodata, regulamentul detaliat al competitiei poate fi studiat pe http://www.stropdefericire.ro/cupa-metigla-2019/

Asociația “Un Strop de Fericire” anunta organizarea pentru al cincilea an consecutiv a campionatului de baschet interscolar Cupa Metigla 2019. Competitia sportiva se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu, dar si tinerilor care activeaza in cluburi sportive. Numarul scolilor care intra si anul acesta in competitie este limitat la 35, cu scoli din Prahova, Brașov, Dambovita, Ilfov, Ialomita si Buzau. Echipele pot fi mixte si pot avea in componenta 5+2 membri, dintre care doar 1 singur legitimat in cursul acestui an scolar.


Ca si pana acum, programul va debuta printr-un mini-campionat in fiecare scoala, in zilele de 27-29 mai. Cea mai buna echipa de gimnaziu si/sau liceu va reprezenta scoala in competitia semifinala si finala, in zilele 30-31 mai, respectiv 1 iunie, la Colegiul National "Mihai Viteazul" din Ploiesti. Tot ca in fiecare an, fiecare scoala beneficiaza de un kit de participare constand in veste de departajare si mingi.
In finala, organizatorul va premia echipele situate pe locurile 1-4 si MVP-ul, la categoriile gimnaziu si liceu. Nu vor lipsi concursurile si surprizele pentru intreaga familie, o atmosfera super atractiva pentru toate varstele.

Participarea tuturor este gratuita, fiind sustinuta de sponsorul competitiei si de organizator.

„Cupa Metigla” este o competitie de baschet care se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu. In 2018 a implicat scolile din Prahova, Buzau, Ialomita, Dambovita, Ilfov si Brasov, cu scopul de a incuraja practicarea sportului, sustinerea unui stil de viata sanatos, dezvoltarea spiritului de echipa si stimularea implicarii tinerilor in folosul comunitatii. Aceasta este insotita de o actiune de dotare a scolilor participante cu panouri de baschet si material sportiv. Pana in prezent, peste 100 de panouri de baschet au fost donate școlilor participante, peste 3000 de copii si tineri au jucat baschet in meciurile organizate incepand cu anul 2015 in cadrul Cupei Metigla.

Organizatorul competiției este Asociația „Un Strop de Fericire”, o organizatie nonprofit infiintata in anul 2012, care promoveaza voluntariatul ca mijloc de schimbare in comunitate. Aceasta incurajeaza educatia si dezvoltarea personala a tinerilor prin implicare in proiecte locale si internationale, organizeaza evenimente sportive care sustin un stil de viata activ si sanatos, sprijina integrarea sociala a tinerilor din mediul defavorizat. Detalii despre aceste proiecte puteti gasi pe www.unstropdefericire.ro sau pe canalele sociale de Facebook, LinkedIn si YouTube.


METIGLA este o companie cu capital belgian, care detine inca din anul 2000 o unitate de productie in localitatea Ceptura, judetul Prahova, cunoscuta pana in acest an sub denumirea de Coilprofil. Activitatea de productie include sisteme complete pentru acoperis si hale metalice: tigla metalica, tabla prefaltuita, sisteme pluviale, tabla cutata, panouri termoizolante si profile zincate, la cele mai inalte standarde europene de calitate. METIGLA este un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, incredere si parteneriat. Produsele METIGLA sunt comercializate atat in tara, cat si in strainatate, prin distribuitori si constructori.
Pentru mai multe informatii accesati www.metigla.ro sau canalele sociale de Facebook, LinkedIn si YouTube.

Parteneri