Foto

O noua victorie pentru U-BT Cluj-Napoca in Basketball Champions League

Campioana Romaniei a reusit sa se impuna la Brindisi si are doua victorii din tot atatea meciuri jucate in Grupa G din Basketball Champions League.

Partida din Italia a debutat sub semnul echilibrului, clujenii prestand o aparare solida si avand in Stipanovic un realizator de exceptie sub panoul advers. Dupa 9 minute in care s-a mers “cap la cap”, Guzman a reusit o “tripla” care i-a ajutat pe ardeleni sa castige primul sfert. A doua perioada a fost de asemenea echilibrata, insa Happy Casa Brindisi nu a reusit sa intre la vestiare in avantaj, in ciuda unei evolutii consistente.

Repriza a doua a inceput perfect pentru U-BT Cluj-Napoca, care a reusit un partial de 13-4 in primele sase minute., distantandu-se la cea mai mare diferenta pe tabela: 43-33. Pana la finalul sfertului, italienii au redus din deficit, ultima pauza consemnand doar 6 puncte in favoarea clujenilor. Ultima perioada a debutat prost pentru romani, elevii lui Frank Vitucci reusind un partial de 16-2 si parand decisi sa-si adjudece partida. A fost momentul cand a iesit la rampa Patrick Richard, “vulturul” reusind sa inscrie toate punctele (12) lui U-BT Cluj-Napoca in ultimele 95 de secunde ale jocului, pentru o victorie senzationala 76-71 (18-15, 12-14, 17-12, 29-30). De altfel, Stipanovic si Richard au inscris, impreuna, 46 de puncte (22, respectiv 24) din totalul Clujului in deplasarea de la Brindisi.

Intreaga statistica a partidei poate fi vizionata AICI.

Pentru clujeni urmeaza o noua deplasare in Basketball Champions League, pe 3 noiembrie, in Israel, impotriva lui Hapoel Holon.

Parteneri