Foto

Programul jocurilor LNBM editia 2021-2022

Sala de sedinte a Consiliului Judetean Vrancea a gazduit, miercuri, si tragerea la sorti a locurilor din tabela Berger pentru stabilirea programului competitional din sezonul regular al Ligii Nationale de Baschet Masculin, sezonul 2021-2022.

Astfel, in prezenta reprezentatilor autoritatilor locale din Focsani si a celor din judetul Vrancea, a conducerii Federatiei Romane de Baschet, dar si a reprezentantilor cluburilor participante in intrecerea interna baschetbalistica dedicata seniorilor, presedintele CCLTO, Victor Mihailescu, a coordonat tragerea la sorti, rand pe rand fiind extrase din urna locurile din tabela Berger pentru fiecare echipa participanta in LNBM, sezonul 2021-2022.

Conform formularelor de inscriere transmise la FRB, la startul LNBM vor fi prezente urmatoarele 16 echipe:
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (castigatoarea LNBM, editia 2020-2021), CSM CSU Oradea, CSO Voluntari (castigatoarea Cupei Romaniei, editia 2020-2021), FC Arges Pitesti, BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, SCM Timisoara, CSM Galati, Dinamo Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti, CSM 2007 Focsani, CSM Tg. Jiu, CSM VSKC Miercurea Ciuc, ABC Athletic Neptun Constanta, CSM Ploiesti si Rapid Bucuresti.

In urma tragerii la sorti a rezultat urmatorul program competitional pentru sezonul regular al LNBM – vezi AICI.

Precizam ca sezonul regular LNBM va incepe in data de 2 octombrie 2021 si se va disputa dupa sistemul tur-retur, avand 30 de etape cu cate 8 meciuri. In cazul in care vor aparea noi modificari legislative referitoare la restrictiile cauzate de pandemia Covid-19, programul LNBM poate suferi modificari, urmand sa fie adaptat prevederilor legislative si a Ordinului comun MTS si MS.

Parteneri